kebisuan Rabu..

July 13, 2011


Salam gengs....

Rabu aku juga Membisu

Let Pictures Talks...

09/07/2011...HantaR KakaK Semula Ke Politeknik Syed Sirajuddin, Arau Perlis...















PEMBERITAHU
: Buat Yg Terbaik Kakak....

31 geng komen :

ratusiput said...

kalau rabu membisu takble tulis sepatah perkataan pun geng..ehehe...

Eye_nee said...

Ratusiput...
tulis boleh queen...ckp jer tak bleh..ekekeke...

♥MAMASYAZA♥ said...

gudluck kakak, dah tak jauh dah tu dgn ofis aunty kat lembah sintok ni

:: Mrs.Eady :: said...

alahai..part yg last tu yg syahdu..:)

Eye_nee said...

Mamasyaza..
Tq Mama..ini lah harapan semua ibu2 kan mama..ingin lihat kejayaan mereka..

Eye_nee said...

Mrs. Eady...
Kannnn sisss....sahdu sahdan pulak...

ILA HonEyBuNNy said...

sob3....

kakak tengah sedih tu..hehe..ila pernah alami bila family hantar ila..sedihhh ja..uwawwawa..(ngagis...)

ieda said...

kakak relax je .. sedap rasa hati kan kak .. kalau nangis2 nie susah ati nak tinggal .. :)

Eye_nee said...

HoneyBunny..
Masa kat bilik ni dia ok lagi sis..masa akk dah nak blah tu ada la sedikit kesedihan...

Eye_nee said...

ieda..
sbb masa form 4-5 kakak dah pon duduk asrama sis..tu yg mcm dah biasa..sedey tu adalah tp dia tak nanges pon...

LiFe KaMi said...

selamat belajar kakak,
semoga berjaya..
kena rajin usaha..:)

Dearie Pearls said...

Yanaku juga yang rockers tapi bila nengok sampai bawah tu, tetiba sebak lak..

Ann Huda (Ate) said...

Tetiba Ate teringat masa zaman belajor dolu2. Setiap kali nak balik hostel mesti cium pipi gak..tapi bukan pipi adik, pipi arwah abah. Pas tu nangis..huhuhu...Rinduuuu.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ya kak log buat yang terbaik

Cik Ina Do do Cheng said...

kak long bila dah besar ingat jasa ibu ayah ye. sedih hati ibu bila anak pegi belajar.geng kak long cam muka ko ye. jangan risau kak long anak yang baik.

Hanis Azla said...

anak2 dara akak yg sweet2 semuanya.. take care kakak..

rATu kEBaYA said...

ajar rerajin ye kak long.. jgn jadi macam untie ni.. dah tua baru nak blajar balik..

Papa Mifz said...

semoga kakak nye berjaya dalam pelajaran nye...:)

shameel Iskandar said...

Teringat plak kenangan swaktu mula2 nak masuk kampus dulu. Masih igt lagi tym family hantar sy ke USM, dan suruh belajar rajin2.

gedek! said...

Comel....

aset tu....

nORmAL said...

bila dengar Politeknik.. rindu zaman saya di politeknik,...

eMMe said...

Jauh tu perlis........sedih gak, kalo time teringat2 kat dia kak eye Nee, moga, dia pulang dgn Kejayaan...Amin.....

mekchu said...

all the best kakak :)

dotblogspotdotkom said...

jauh perjalanan..... byk pengalaman..... moga beliau berjaya demi masa depan yang lebih baik...

Solehah said...

dekat dengan rumah (kg) saya politeknik tu.

Dee said...

moga terus sukses buat anak sis..

adan said...

gambar terakhir sweet sgt..bahagia je tgk..

Encik MamaT said...

insya Allah.. salah seorang harapan keluarga <3


geng.. malam ni ada kuliah kat umah sedara gua... :D.. jemput la datang

Hantu Kak Limah said...

kalao anak aku dah besor...akan ku tunjukkan gaya gini kat die...mesti terharu kann...huhuhuhu....

NM02 said...

selamat berjuang utk masa depan kakak..

Pepel BoNda AmaNi said...

akak.....buat yang terbaik....bagi mak n ayah bangga dengan kakak tau....