Bapa belanja di Hari Bapa..

June 20, 2011

Salam Gengs Semua...

Hari Bapa dah berlalu kan..

Pada Bapa2 Seantero Dunia...

Jadi lah bapa2 yg baik dan bertanggungjawab ok...

Aku malam sabtu hari tu gengs...baru nak capai periuk nasik..baru nak sukat beras..En. HaB ckp..tak payah la masak hari ni..kita makan luar...

Ye Haaa...hati adalah sgt suke ok..off day masak la kata kannn....

So tanya si Yana..mana nak makan...

Chiken Chop.....

So aku ke tempat biasa la kalau western2 ni geng..THREE STEAK HOUSE....dekat kat umah aku jer gengs...




3 roses aku ni gengs...menikmati hidangan...Yana dan Zati biasalah dgn Fish & Chip dorang tu...dah macam ahli seumur hidup pengemar F&C ni...


Sampai naik steam mata..punya la lalok menikmati F&C dia tu...


Tq la Fren...sbb belanja kami malam tu..Aku ngan en HaB ni kekadang tu aku panggil Fren jer kat dia..sbb SETAKAT ini perhubungan kami bukan hanya sekadar suami isteri..kami adalah geng karib juga....

Selamat Hari Bapa En. HaB

Terimakasih...sebab sehingga hari ini berjaya menjadi SUAMI dan AYAH yang sangat baik...


PEMBERITAHU: Percaya la suami anda selagi dia tidak mencurangi mu..Sayangi lah suami mu selagi ia tidak mengkhianati mu...Cintai la suami anda selagi dia tidak mencintai awek lain..dan hormatilah suami mu kalau mahukan Jannah disana nanti....

20 geng komen :

bujal X said...

hoih~sos cili cap linggam kah?

NM02 said...

yang penting... percayalah suami kita seadanya... hehehe

Eye_nee said...

Bujal X..
Hanya Jauhari Mengenal Linggam...

Eye_nee said...

NM02..
Ya Betul..seadanya dan berpada-pada...

Hanis Azla said...

wah.. celebration yg best ni.. harap2 kita dapat jadi isteri2 yg tempatnya dijannah Allah nnt.. InsyaAllah

ratusiput said...

bestnye geng,jeles la...sbb ratu tak dpt nk celebrate sme tu ngan cik kitol buat masa ni geng.sayu tgk kawan2 ngan suami geng :(

Eye_nee said...

Hanis Azla..
sememangnya begitu lah impian kita kan Hanis....

Eye_nee said...

ratusiput..
Rileks queen..taching pulak gua dgr lu sayu ni geng..gua nak tolong pun tak boleh...lu sabar dulu geng..tak lama lagi kitol balik...lu buatlah seberapa byk N3 "Queen Siput bersama King Kitol"...

Rinna said...

Wahh meriah makan ciken cop yer..:)

Cik Pah said...

sedapnye..happy father's day to en hab..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

selamat bapa kepada uncle!!

So Shy Lady said...

huk aloh bapa plak yg kna blanja, mn aci hahaha...ambo pun t lalok sama tngok F&C tuh mabeles mables

shameel Iskandar said...

keluarga bahagia. moga Allah merahmati sentiasa .

Cik Ina Do do Cheng said...

hempuk bujal wat kali kedua.

Baiknya fren ko belanja sempena fathers day. Yana & zati ko memang sehati ngan sejiwa ngan cik ina, fish n chip forever.

Betul tu jangan asyik angau ngan seth tan dalam drama apa ntah, katakan suami kita sendiri terbaek dari ladang. suka ngan aksi ganas yana.gimi five.

Eye_nee said...

Rinna..
meriah jgn tak meriah...

Eye_nee said...

Cik Pah...
Sedap pd tekak akk ni Pah...Hepi FD to Pais jugak...

Eye_nee said...

Puan Sue..
Tq Dear...

Eye_nee said...

So Shy Lady..
dah nama menteri keewangan...wajib la kene blanja kan...

Eye_nee said...

Shameel Iskandar..
Tq Bro...semuga begitulah hendaknya..

Tq singgah dan berikan komen dan follow...

Eye_nee said...

Dodocheng..
Tiap2 pagi pon aku mmg akan hempuk Bujal Dulu...baru tenang idup aku..

Betul Na..Suami org lain pulak dipuja..pas tu banding2 kan dgn suami kita...mengapa tak jd cam Seth Tan...besok dia ikut ckp kita jd Sey Tan bebetul...Padahhhh....