Spaiiii..Oh..Spaiiiii

October 21, 2011

Salam gengs semua..

Korang Sihat gengs...

Musim Hujan sekarang ni kan gengs...Jaga kesihatan kamu...

Lama dah tak bercerita tetang geng aku yg satu ni..

Geng kamceng tanpa nyawa ni....

Ilusinasi...halusinasi dan imaginasi aku...

Layannnnsss...




Geng!!!!..Geng!!!..Tolong Geng......Mata aku dah kabur Ni...Aku tak nampak ko dgn Jelas Ni geng...bawak aku pegi Tun Husin Onn geng...nak chek mata aku

Ko kenapa ni Spai..terjerit-jerit....

Mata Aku ni geng..tak nampak....oh Tidakkkkkk....aku tak mau jd kasim Selamat geng..

Apa yg ko merepek ni Setannnnn.....Yg ko pegi duduk kat belakang spek mata aku tu kenapa.....turun dari situ....haihhhh...



Geng..Pehal ko dengar klasik Nasional ni....Apa barang Klasik Nasional..Tu orang2 tua punya chanel...Aku tukar Mix FM yek..

Wei..wei...Jgn nak mengada-ngada yer....sesekali aku nak layan lagu lama....blah dari situ....


Geng..pehal ko dengar radio ni volume dia slow sgt....berbisik kat dlm kelambu pon lebih kuat dari ni....

Kau memang nak kena kan Spai...kalau keluar jer dari tempat bersulup ko tu...mesti ader jer yg kau nak kacau kan....Wei ni Opis la...kalau ko berani besarkan Volume tu aku lastik ko...Ko mesti ada benda nak mintak dari aku ni kan...Ko nak apa ni Spai....

Hehehe...ko mmg geng yg memahami kan geng....tu yg buat aku sayang ko ni geng....

Jgn nak mengada la Spai....Ko jgn mintak yg bukan-bukan....

Ala..boleh lah geng...boleh lah yer...boleh la...tolong la geng...kejap jer....




Kalau ko tak mau biar lah aku mati geng...biar lah gunting yg tajam ini membelah perut ku...biar ko merasakan kekesalan nnt....sanggup ko tgk aku pergi geng.....hanya kerana sedikit permintaan kecil ku itu

Kau ni kenapa Spai..dah tebiat nak mampos.....

Ah!!!menusuk betul ayat yg ko lontarkan geng....kalau begitu kata mu..biar lah aku tamat kan riwayat ku ini.....geng!!! aku betul2 ni bukan main2...

Ko boleh sabar tak....ko ni kan kalau nak sesuatu benda tak boleh nak bersabar langsung...penah tak ko pikir...aku ni ada masalah ker...aku tgh tension ker.....cubalah memahami hati aku jugak Spai....macam ni ker geng.....macam2 dah kan aku buat tuk ko...PANJAT PERIGI..MAIN JONGKANG-JONGKIT...ada sampai nak BUNUH DIRI bagai..ni nak mainBUAI pulak dah..melampau tau ko ni Spai....


Buai laju sikit geng....Aku nak Nyanyi Sekali ni...


laju...Lajuuuu.....Buai Ku lajuuuu....



Pohon Beringin....Dahan Nya Tinggi




Dah..dah turun...turun...byk cantik muka ko..siap nak nyayi2 bagai....lagi pilem bawang putih bawang merah bagai ko yer....ko hengat boleh kawen dgn anak raja....

Ala geng..ko ni kan aku nak feeling2 sikit pon tak boleh....

Ok..Spai td ko ugut aku bagai kan...nak bunuh diri la..apa la..nak tikam pakai gunting bagai kan..ni ko dengar sini...aku nak kasi ko minum benda ni...sedap likat lemak berkrim ni Spai...

Apa ni geng..sampai hati ko geng....Gam UHU ni geng....

Tau pon kan...ni kalau kena kat mulut ko..aku gerenti...sepanjang hayat ko diam....

tak kan kejam sgt ko geng...

Lain kali kalau nak mintak apa2 dari aku...cuba bersabar sikit...kalau boleh dan munasabah apa yg ko mintak tu Spai..aku akan cuba tunaikan..




Ok geng..aku janji aku tak kan paksa2 ko lagi...aku janji aku akan sabar....
GUA SAYANG LU GENG...
Muahhhhhh...

Berani ko kiss2 aku Spai..nampak laki aku nnt....
Syangggg ko jugak Spai...







PEMBERITAHU:Aku sayang korang GENG....

20 geng komen :

Fara said...

Hahahahahahah!

Terhibur hatiku yang lara di kala petang ini. Hiks~

Spai yang cool! Warnamu merah dan hitam, idaman kalbu!

rATu kEBaYA said...

love u to..

rindunya dengan spai.. sihat dia kak.. makin gemuk perut spai tu.. hik..hik..hik..

NM02 said...

kamu ni la... mmg luas imaginasi sungguh...

take care gengs

kim salam kat spai mu itu

dotblogspotdotkom said...

.... walaupun ujan lebat... tp pakcik tetap jg naik moto.... tu je pengangkutan yg efisen kt kl nih.....

ratusiput said...

nak pinjam spai tolong buat cistart leh tak geng.ehehe...

Papa Mifz said...

Kot rabun xyah sampai g tun hussien oon,papa mifz pn leh check kan..haha

Cik Ina Do Do Cheng said...

geng ko dengar klasik fm, sama ngan ku, lagu orang sekarang tak leh masuk ngan akulah. bukan aku tak terima perubahan atau benda baru, tapi aku selesa ngan yang lama.aku pung sayangkan ko geng.

Ann Huda (Ate) said...

Hahaha...lawak lah ko geng :).

Daddylicious said...

hee...hai geng....

eMMe said...

senyum kambing saya baca cite cik spai ni, heeeee~ nnt cite lagi sis Eye Nee ku Sayang kamoo...hikhik!

Rinna said...

Bestlaaa cetir hikayat Spai ini.. sgt menghiburkan dipagi hari.. :)

Kakzakie said...

Bapak kakak suka dengar klasik nasional. Kakak suka IKIM fm.

Comel sangat spai eye_nee, boleh terselit kalau tak jaga:)

Hanis Azla said...

akak ni sgt kreatiflah.. kusyuk saya baca dialog2 tu satu persatu sbb menarik sgt..

dwaty said...

KIM SALAM KAT SPAI.... HEHEHE

So Shy Lady said...

kahkahkah buaian tu mmang tbaekkk lah! tiba2 plak jatuh sayang kt spai, mintak kiss2 sket ;P

wahida said...

hahaha...sumpah lawak la...

ILA HonEyBuNNy said...

hehheheh suka2...lama dah rindu entry sis cmne...ngeh3

ieda said...

ekekke akakkkk akakkkkkk
miss uu kak !

kat sini ujan jugak kak .. x henti .. henti sekejap2 huhu

Pepel BoNda AmaNi said...

akhirnya kuar jugak spai dalam nie..dah lama ku menanti...hi spai..hawau u???...i miss u la spai..ngan tuan lu lagi la wa rindu spai....

gedek! said...

ini sebenarnya boleh buat 'stop motion'

nanti buat ye?