Rabu..Haruskah Membisu..

October 19, 2011



Salam Gengs..

Terimakasih buat kamu

masih mahu menanya kan khabar aku..

Aku???..

Sihat...

Jarang update???..

Aku tiada jawapan geng

MAAF...








Terkini....Muka nya membengkak..
Badan Tidak Berdaya...
Terbaring Lesu....

Tabah Yer Nak...
Omma Sayang Kan Hassan...



PEMBERITAHU: Membesar sarang kerisauan di hati...

30 geng komen :

eMMe said...

Alhamdulillah...seronok saya dgr pekabaran dari kak eye Nee, same2 kite doakan moga Hassan sembuh dari penyakitnya...

ratusiput said...

takpe geng kai sme disini faham dan sentiasa mendoakan yg terbaik utk geng... :)

Eye_nee said...

eMMe..
Akk Ok sis..Tq...kamu yg selalu mengingati....Hassan???..doakan yer sis utk dia....

Eye_nee said...

ratusiput..
Kau diantara geng maya yg terbaik....Tq geng...

Fara said...

Tak apa. Walau merindui namun tetap ku nanti setiap ceritamu.

Hassan, kuatkan semangat. Bila sy tatap gambar tu, bagai sy mengenali dia. Sayu hati, tak terkata. Terkenang waktu sihat dan bila tiba-tiba jatuh sakit...aduh!

:: Mrs.Eady :: said...

berderai air mata ini.....hari ni hatiku sayu sesayu nyer kak..

Eye_nee said...

Fara..
Kamu yg terbaik diantara yg terbaik di maya ini..syg kamu...

Risaukan dia terlalu... bukan dirahim ini asalnya bermula...namun perhubungan naluri itu terasa rapat sekali...Doa kan yer sis utk dia...

Eye_nee said...

Mrs Eady..
kamu lihat gambar dia kan sis...dia mmg seorg yg menghormati..tuturkatanya sopan...dan kini dia memnggil akk "OMMA"..means IBU dlm bahasa Korea...

Chatting nya satu hari dgn akk Di FB

"Omma ..saya sayangkan Omma"...

rATu kEBaYA said...

akhirnya.. ada jugak kabar berita dari akak..

Semoga hassan kuat..

Kak..
Ni jawapan untuk Udang kat n3 sy..
udang tu saya masak rendang.. ada resepinya kat n3 sebelum saling lengakap melengkapi.

Eye_nee said...

Kebaya Ratu..
Akk sihat sis..Alhamdulillah..timakasih tanya khabar akk...

Semoga Hassan tabah kan sis...

Nnt akk tgk N3 tu..Tq sis..syggg kamu..

Hanis Azla said...

sebak.. semoga hassan terus kuat hendaknya..

Eye_nee said...

Hanis Azla..
Doa kan kesembuhan "Putera" akk ni yer sis..

nORmAL said...

sEMoGA aKAK DAN KUARGA SIHAT DAN SemoGa hASSaN sEMBUH..

jedi said...

smoga hassan sihat...

So Shy Lady said...

owh ini kah hassan? Mari kita ramai2 doakn hassan. moga tabah n insyaAllah smbuh akhirnya, amin

ILA HonEyBuNNy said...

geng...miss u ta...

jangan la membisu...ehhe

Cik Ina Do Do Cheng said...

geng , sabau ye, aku faham kenapa ko tak update. Jaga hasaan elok-elok ye, semoga dia cepat sembuh . aku doakan yang terbaek tuk ko.jangan susah-susah hati , aku kan dekat kat hati ko walaupun kita berjauhan .jangan marah ye ngan statement tak boleh blah tu.

dotblogspotdotkom said...

musibah yg ALLAH bagi adalah GANJARAN kepada kita..... terima lah dengan =VE.. sesungguhnye hanya ALLAH aje yang tau apakah ganjaran tersebut.... bykan bersabar.... berdoa..... insya ALLAH.....

dari ALLAH kita datang... kepada ALLAH juga kita pulang...

Kakzakie said...

Ya Allah Eye_nee macam tak sanggup kakak nak dengar keadaan Hassan

wahida said...

kak, rindu akak...

semoga akak dan hassan kuat...

kami di sini semua doakan yg terbaik...

Pepel BoNda AmaNi said...

rindu banget sama lu kak....hassan kuatlah kamoo melawan penderitaanmu nak...

Eye_nee said...

normal..
tq sis..maaf sis..kebelakangan ini sering terabai melawat kamu...kamu masih sudi dtg...maaf yer....tkasih mendoakan utk Hassan juga..

Eye_nee said...

jedi..
Tq bro..sama sama mendoakan yer...

Eye_nee said...

shy lady
yer sis ni lah Hassan..doakan yer sis utk kesembuhan nya...

Eye_nee said...

Ila..
Kebisuan yg tidak di sengajakan sis...

Eye_nee said...

Dodocheng..
Komen ko selalu buat aku tersenyum..tq dodocheng kerana mendoakan yg terbaik...

Eye_nee said...

Pakchik Dot..
Yer betul pakchik...pemberiannya tidak dapat kita tolak..jika yg indah diberikan...jgn terleka sehingga melupakan ujian getir yg di anugerahkan..Dia yg Maha mengetahui...

Eye_nee said...

KakZakie..
Berbual dgnnya ptg semalm di hphone lg meruntun Jiwa saya..

"Omma..Jgn risau yer..saya tak ada apa2"...

Eye_nee said...

wahida...
Tq sis..kamu masih sudi singgah...dan mendoakan utk Hassan juga...

Eye_nee said...

pepel..
Gua rindu juga dehh...kapan2 kita chating lagi ye...muahhhh....