AKU DAN KAU

May 31, 2011

Salam gengs Semua...

Gengs pembaca senyap..lama tak tanya khabar korang kan...
Apa khabar kau disana
lama sudah tak menanya
lama sudah ku menunggu khabar berita dari mu
Apa Khabar mu disana...sayanggg

Kann Sekali aku tanya khabar siap Ramlah Ram menyanyi sekali...

Ok la gengs...pada gengs yg menanyakan new N3..sori la gengs..idea ku tandus..kering..ikut monsun dan cuaca yg tak menentu akhir2 ni..

Namun kerana tidak mahu menghampakan korang semua... gengs yg aku syg maka aku kuarkan satu cerita

Cerita tentang AKU dan Kamu semua Gengs...

Layannnn...


Aku EYE NEE....APA KHABAR ORANG KAMPUNG...kalau korang nak tahu AKULAH DEWI SIPENGLIPURLARA..and i LUV BEING ME...my BLOG BEGINS AT FORTY gengs...aku ni sebenarnya SO SHY LADY....Ahakss....aku suka kan warna Hitam...SWEETBLACK gitu...........MY LIFE AS A MOTHER & WIFE sgt sibuk..but inilah yg dinamakan CALL IT JOURNEY...PERJALANAN INI sgt sukar MATCHAM-MATCHAM yg aku lalui...ini lah kehidupan....TENTANG HIDUP yg penuh dgn dugaan..aku harap agar PERJALANAN KU MASIH PANJANG..supaya KEHIDUPAN KU SEHARI-HARI dapat ku kongsikan dengan korang semua gengs...SHARING IS CARING kan gengs....MY LIFE, LOVE & HERBALIFE .....lagi2 herba2 ni gengs boleh buat kita sihat...aku syg kan Bloq ni gengs kerana....aku ingin kongsikan ttg kisah keluraga ku...LIFE KAMI....CERITA CERITI CERITU KAMI...WHERE LOVE BEGINS....SIMPLE & PU RE jer gengs..dan jika boleh aku ingin SMILE...SMILE...SMILE sahaja setiapa masa...namun ada masanya aku fikir KADANGKALA DIAM ITU ADALAH LEBIH BAIK....biarkan AKU DAN SESUATU merasai betapa HIJAU ITU INDAH DAN PERMAI..menikmati indahnya AKSARA CINTA ILAHI...everything seems like JUST STARTED at the beginning....Gengs kdgkala dlam penulisan..pena aku pasti akan tersasar.. aku sedar AKU INSAN YANG BERDOSA...dan APABILA CIK PAH BERBAHASA baru aku sedar dari kealpaan aku..tq PAh...org kata BIAR KEJAM JANGAN KEJI kan gengs....

Dalam perjalanan berbloq ni gengs ramai kawan2 yg aku temui...nama mereka kdang pelik...tp hati mereka baik...RATU SIPUT...mcmmana perlumbaan dgn HONEYBUNNY hari ni...ko kalah lagi..hehehe...PRINCESS CARAMADARIES....PURPLELICIOUS LOVE..semoga ceria selalu ya..tak lupa buat DEE...SUHAIDA SUPALIO..ATTY...HANIS AZLA....SUEANNE..kalau korang free pergilah melawat Bloq Usup..sbb dia dah jadi YUSUFULTRAMAN sekarang ni...

Ok la gengs aku stop dulu disini...aku ada hal nak dengar BICARA OZZY...dia nak bercerita perihal DADDYZ TWINS STORY...dan MATAHATI AISHAHAZHARI....

Ok Bye gengs....


PEMBERITAHU:Terimakasih Gengs kamu telah mewarnai hidup aku..cuma sebahagian dari kamu yg mampu aku storikan..pd yg tiada dlm senarai disini..kalian ttp ada dlm hati ku...

33 geng komen :

Encik MamaT said...

pergh.. hasil gabungan menjadi satu entry.. hehehe

Eye_nee said...

Mamat My geng..
yg penting kau ada disitu kan....hahaha....

ratusiput said...

jeles la camni geng.nak jugak tersenarai geng... :)

gedek! said...

Wei...! kreatif la...

Tell me... kalau nak buat benda macam ni, apa nak start dulu?

Kumpul title dulu ke... buat cerita dulu...?

Cik Ina Do do Cheng said...

eya nee the geng jangan ajar gedek. terima kasih ko masih ada menyelitkan aku di situ geng. Jasa mu ku kenang.

Eye_nee said...

Queen Siput..
Mana boleh lu tak der QUEEN...Lu ada la..cuma semlam bila nak letak link..tetibe tgk bloq ko only 4 the invited readers....pagi ni akk dah letak kan...ce baca semula kkkk...

Eye_nee said...

gedek..
beb..cam kita nak makan nasik kat umah beb...kene ambik pinggan dulu baru isi nasik...amik tajuk dulu..baru buat isi...

Eye_nee said...

dodocheng...
Ko sentiasa dihati geng....gedek tu aku ajar yg asas jer Na...ilmu kalau turun semua takut hilang kebal..hahahaha....

eMMe said...

Princess Caramadaries pun ada...tengs sis, coz u ingat nak masukkan mines in ur entry, i love it! ceria selalu jugak buat sis...muahsss~

Eye_nee said...

eMMe..
Ko yg sentisa menyokong tak akan pernah akk lupakan...semoga kebahagiaan sentiasa bersama mu....

ieda said...

wow dear .. sgt2 menarik entry nie .. ermm ok lah nie , ada gak idea tuu :)

rATu kEBaYA said...

fuh.... walaupun hanya nama-nama blog.. tapi bila digabungkan menjadi satu cerita yang menarik.. kak.. tq..

Eye_nee said...

ieda..
terbaik kerana kamu selalu kesini dan memberikan komen2 yg terbaik....

Eye_nee said...

Kebaya..
Gabungan dari bloq3 yg terbaik..tq sis...kau selalu kesini..

Eye_nee said...
This comment has been removed by the author.
chichi said...

wahhh tahniah...sungguh kretif

Eye_nee said...

chichi..
tq chichi...dtg singgah dan bg komen..nnt akk pi umah chichi pulak yer....

etiey.com© said...

wah kreatiffff super duper lah...

Eye_nee said...

etiey..
kerana ada kamu yg menyokong...tq sis..

Hantu Kak Limah said...

ni dah boleh wat pilem pendek ni..chopp!! aku pelakon utama boleh...hehhhehhehehhe....

Eye_nee said...

Limah Antu Blues Geng...
Boleh Limah...tp aku kene kuarantin ko dulu..kasi ajar minum susu dulu..nnt ko kokak Otak pelakon2 lain...payah Limah....

nORmAL said...

wah kak sungguh pandai akak mngatur bicara setiap blogger2 tersebut termasuk saya punya.. terima kasih.. sudi mengaturkan saya di dalam blog akak... XOXOXO akak selalu...

bujal X said...

yay~~nama blog saya masuk~~

*macamnipun kira gersang idea kah?he~~

Eye_nee said...

normal..
biase-biase jer sis...tq sis masih mahu dtg lagi kesini...

Eye_nee said...

Bujal X...
mahu sehebat kamu....

daddyzkool said...

rajinnya .....tapi kreatif betul yer...

Hanis Azla said...

dalam tiada idea tu keluar juga entry yg sgt kreatif ini.. thanks kak.. terselit juga nama blog saya di situ.. thanks yer kak..

dotblogspotdotkom said...

HEBAT... mmg superb!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
nice..kreatif

Eye_nee said...

dadyzskool...
Mereka yg terbaik...harus dikongsikan...

Eye_nee said...

hanis Azla...
Kerana ada kamu..ada sesautu yg baru utuk dituliskan....tq sis..selalu singgah kesini...

Eye_nee said...

Pakchik Dot..
Tidak sehebat kamu menulis.....

Eye_nee said...

brutalsolo..
Waalaikumsalam..
Tq.. kamu kesini lagi yer terimakasih daun keladi...