Jika Derita Menunggu Ini Sengsara...

April 14, 2011

Salammmmm Semua Gengs...

Gengs Semua Feeling good...that's good

Ada gengs Yang Feel2 Moody....Naper gengs...Chillll gengs..idup hanya sekaliii...Jgn tua sebelum waktu gengs...aterrr muka mencuka jer.......

Buat geng aku yg sorang ni..yg seperti ada cemestri ngan aku ni......yg sedang mengasah parang katanya..kerana hangin kan aku yg tak berapa gajin mengupdate akhir-akhir ni...jd untuk mengelakkan dari berlaku nya pertumpahan darah di maya pada ini ....maka dengan tidak membuang masa lagi aku pon menulis sesautu buat menyejukkan hati dia....DODOCHENG...Ko ok kannnn...hehehehe


STAIL AKU........

Selama aku berbloq ni kan gengs...ramai gak umah2 geng yg aku terjah...ada yg aku terjah..aku suka...aku duk lama sikit...baca citer2 dia..then aku pollow...then aku datang semula...baca lagi....baca lagi...then tinggal komen......

Kendian aku ulang semula langkah semua diatas tu sekerap dan semampu yg aku boleh...

Ada yang aku terjah.....aku baca sekejap...pas tu tak boleh masuk ngan jiwa aku...aku blah......Sebab Aku tak suka...tak der kesherashian Bershama.....

Pelik pulak kalau aku pikir...sedangkan mereka hanya menulis...kenapa aku tak boleh nak masuk dan luangkan sedikit masa tuk mereka2 ni....I'M SORRYYYYY....

Ada Sekali tu...aku try masyuk juga...aku baca N3 ..aku try nak komen...tp macm ada org bisik...Wei blah la wei...apa brg minah ni tulis....Setan ke tu gengs...ker aku yg ckp tu???..

Kendian aku sedar......Bloq aku juga pasti melalui frasa yg sama seperti yg aku lakukan..betul tak gengs...dan seketika...aku bersyukur...biar pun hanya seorg dua yg bertanyakan khabar meski pon N3 jarang aku keluarkan....aku tahu....jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nunnnnnnnn dialam maya ini....masih ada insan yg sudi menanyakan perkhabaran aku...

TIMAKSIH GENGS.....KEHADIRAN KORANG DISINI ADALAH SESUATU YG TERBAIK
PERNAH TERJADI DALAM HIDUP AKU.....

18 geng komen :

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

TAK SABAR NAK JUMPA ANTY KENDURI SU NANTI...28 MEI TAU ANTY

rATu kEBaYA said...

tulah kak... pistol saya dah banyak peluru.. sampai tak tau nak tembak kat mana lagi dah.. cari2 point tak jumpa.. nasib hari dapat jugak tembak kat blog akak..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

aku suka takut gak ko ngan asahan parang aku. geng bukan setan tu, cuma aku tahu mesti blog tu mesti blog kutuk kutuk. .jahatkan aku.rajin lah sikit update, cite pasal ayam itik pun boleh. aku pun malas, tapi blog ni cam separuh dari nyawa aku. ko nyawa aku gak.kalau ko tak update, separuh nyawa ku hilang.geng macam tajuk lagu ke tu.he he

Eye_nee said...

Mizz Sue SAYANG...
InsyaAllah...Untie cuba sedaya mungkin yer yang....

Eye_nee said...

RATU KEBAYA GENG...
Tq Ratu..dapat la ko menembak yer...nnt ko dtg tembak lagi....emmmmmmmmm....seminggu lagi kut...hahahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

baru aku nak belikan bulu ayam buat sapu habuk n sawang kat sini..kekeke alolo geng...ai suka u..u suka ai..lalalalal kita suka sama suka....

Eye_nee said...

INA Geng terbaekkk....
Hahaha..takut aku tuuu....ilang ko dari kotak komen aku..bagai lagu tiada irama..P.ramlee ckp ni Na..Bloq kutuk + bloq cintankacihcayang terlebih mee....aku loya Na...

Eye_nee said...

Amani anak bonda pepel geng..
i tak pernah paksa diri ai suka kan N3 u...ia semulajadi...muahahahaha...u and i are same like like...mcm lagu ni beb..

Cik Pah said...

ur the best kak..

blog akak ngan cik ina mmg saya rase umpama makanan saya hari hari..

Eye_nee said...

Pah geng..
alamak Pah...ader yg terkembang dan kuncup berlaku secara natural disini Pah..ur stement made me feel guilty suddenli Pah...somehow i knew that i'm really somebody today..even the fact is i'm nuthing...Tq Sis...

gedek! said...

Kamu juga terbaik!

Eye_nee said...

gedek geng..
tidak sebaek kamu....

eMMe said...

suke lepak sini, tak kisah la, kak enye nee ade entry baru ke takde, tetap juga tinggalkan jejak di shoutbox, kalo berkesempatan le....

pst: suke blog mE tak? ke meluat, hahahahaha..wekkk!!!!

Eye_nee said...

mE my geng...
kalau nampak lebih tiga kali pernah kunjung tu maknanya.......wa suka bloq lu beb..haa kannnn kalau mood suka kuar la bahasa rock kapak kechentaan akk....

Tq sis..kau yg tak pernah jemu utk kesini....

ratusiput said...

ehehe...takpe geng...ratu pun suke gak bace blog geng.kalau ade masa free sgt2 mmg ske selongkar blog yg ratu suke baca dr blog tu mula bernyawa...mmg blog ni dh sebati ngan nyawa bak kata k.ina do do cheng.cuma kalau yg suke citer yg ntah apa2...suka ganti nama ngan watak2 tertentu mmg ratu mls nk baca.tak paham n serabut... :)

Eye_nee said...

Queen my geng..
Tq geng...terkdg waktu membatasi queen..tp N3 lu mmg sempoi queen..hanya terkdg jejak tak dapat tinggal..sori queen...

Tq queen ko sudi singgah disini...

Hantu Kak Limah said...

keh..keh..keh...aku gelak menyeringai saat ade bau darah mangse yg berkeliaran kat sini....dan kerana pisau yg di asah itu jugak la..aku bertempiaran lari kat sini jugak....keh..keh..keh...

Eye_nee said...

Kau tak abih2 nak mengokak darah org yer...ko jejaga Limah...bawak test pen sekali..kang terjangkit HIV...siplis..arwah ko ntt..hahahahaha...