Aku Tahu Senyum Mu...Ikhlas...

April 19, 2011

Salammmm gengs Semua...

Ada geng yg nak belikan aku bulu ayam buat sapu sawang....hehehe..

Ada geng yg masih mengasah parang tak abis2...Dodocheng...boleh pi keje part time ni...sejam mengasah 7 henggit...

Mood aku dua tiga hari ini adalah hepi geng....

Ada perabot tambahan kat rumah aku....menggantikan yg dah terlalu uzur...yg mmg dah boleh aku hantar dia kemuzium .....

dan kegembiraan yg tak terhingga ini aku nak kongsikan bersama rakan twin aku...yg mempunyai senyuman paling ikhlas...tidak berpura-pura....tidak hipokrit....yg sentiasa tersenyum biarpon apa tomahan org kepadanya....

Senyuman aku juga sama manis dengan dia kan..terserlah..gigi kapak aku...korang tgk yer geng....we are perfect together kan ...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v




29 geng komen :

Cik Ina minat Do do Cheng said...

eye nee kalau ko sayang kat aku bagi aku satu tu. baru namanya teman sehidup semati. memang aku cam nak mati hari ni sakit perut dah dua tiga hari, tak lalu makan, nasib baik ko update, cerialah sikit hidup aku walaupun aku sakit.last sekali mana ko dapat benda alah tu?

rATu kEBaYA said...

gigi kapak akak kecik beno tak nampak.. tapi gigi kapak twin ni memang ketara sangat... agak2 kalau saya cabut gigi boleh tak mintak sikit gigi dorang tu tampal kat gigi saya..

Cik Pah said...

ohh.ada twin jugakker.. jeles.. twin akak nih mesti friendly..asyik senyum jer memanjang..hahha

Eye_nee said...

Dodocheng my geng..
ko sakit perut Na..ko salah mkn ker..gambar ni aku amik masa pi cuti2 malaysia kat Pulau Manukan, Sabah..

Eye_nee said...

kebaya Ratu..
boleh Kebaya..bukan ko jer dpat..mana2 geng yg nak tanam gigi...akk bagi..rege bleh diskusi..tak amik untung pon..hahahaha....

Eye_nee said...

Pah..
Adoooo...hengat ko jer ado...hahahah..smile foreber....

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

EHH..TERKEJUT TGOK GMBR TU..TERSELIT ANTY KAT SITU..HIHI

Hanis Azla said...

ingatkan akak nak show2 perabot baru tu.. nak juga tgk.. he..he.. ngada nak nyibuk..

sueanne said...

kak.. nanti ajak meka2 tue g lunch sesama.. muahahaha...

Eye_nee said...

Mizz Sue..
skeleton yg jinak..heheh..

Eye_nee said...

Hanis..
closet jer dear..gantikan yg dah berusia 20 thn tu....

ratusiput said...

ahaha...leh buat iklan gigi ni...

Eye_nee said...

Cik Sue...
takut lintang pukang pulak customer kat baiduri..hehehehe....

Eye_nee said...

Queen...
takut tak laku ubat gg tu Queen...takut org....

ieda said...

adehhh sakit peyut .. besar tul gigi kapak eye ne tuu ekekke :))

Pepel BoNda AmaNi said...

motip ko sindir ai ke datin..dengan gigi kapak tue....terasa ai hoke... :P

Eye_nee said...

ieda...
hehehe..ada hajat nak buat gg palsu tak...

Eye_nee said...

Pepel Bonda..
Ai tak der niat pon...sesumpah datin..gg ai mmg kapak pon datin..u nampak tak ai angkat tgn bersumpah ni datin....hahahahaha...

(syukur la adiah dia dah post..kalau dia sentap bebetul...tak merasa aku dpt adiah....)

Dee said...

wui..besornya..takut dee tgk..hahaha..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
eeeeeeeeeeeeee berani nya awak

Hantu Kak Limah said...

hahahaha....patut seminggu aku terbang cari saka aku x jumpe...depe enteprem kt sebelah ko upenye...keh..keh..keh...sampai hati x ajak aku join sekali....huhuhu

Eye_nee said...

Dee..
Rilek la Dee..kan dia senyummm jer tu..hahaha..

Eye_nee said...

brutalsolo...
dia dah jinak dahhhh...heheh

Eye_nee said...

Limah An2...
Asik2 ko je kannn nak interprem...ni pon susah aku nak suh dia senyum....hehehe...

jedi said...

seram aku nengok....ekekekek

kepala sape tue kak??

Eye_nee said...

jedi..
huk aloh demo....sere gapo..kepala siapa akak tak tau jedi..tp cammm satu kepala ngan kita je dorang ni...rock kapak ni....

gedek! said...

Kat mana ni? Projek apa?

Eye_nee said...

Gedek...
Sabahhh baaaa....Manukan Island....

nORmAL said...

sangat comel senyuman sebalah kiri dan kanan kak eye nee itu hehhe..