Budget Satu...Opps!! Terober Sudah

April 26, 2011

Salam Genggggsss....

Gengs ok tak hari ni....aku tersgt la ok nyer gengs....harap2 korang pon sama juga yer....

Kalau korang perasan la kan..N3 aku dua tiga hari ni bermood kan hepi jer kan...

Dapat adiah la....Beli Lemari Baju baru...lalalalalala....korang ado.....hahahaha....stement meriak dah ni....

Aku bukan lah nak menunjuk2 geng...Asta'agfirullah.....apa lah sgt kan beli lemari murah2 cam ni pon kecoh nak masuk bloq jugak...org beli Lemari 6 riban 7 riban pon tak kecoh cam aku kan...dah tu siap menangis meratap bagai depan lemari lama...ape ke hei nyer....

Niat nawaitu aku cuma nak kongsikan kehepian aku ngan korang jer gengs....sehinggakan hati aku berkobar-kobar nak citer baper helai uban dah tumbuh di kepala aku kat korang....korang tgk betapa punya hepinya aku uban dah tumbuh kat kepala...tp rambut ni kan aurat geng...jd terpaksa aku cancel citer pasal uban tu...Jdnya aku citer la pasal lemari....

Ok..berbalik pasal lemari tu.....masa sebelum nak pi kedai perabot tu...mmg budget aku nak beli Lemari baju jer...tp bila dah sampai kat kedai perabot tu....ahhh...amik la satu kerusi ni....pas tu ahh..amik la pulak troli hiasan ni....ahhh amik la pulak lemari sudut ni...

Bila nak bayar....terngaga jer molut......3 hari baru boleh tutup rapat mulut tu.....

Tu la kan gengs...nak cantikkan umah punya pasal...Cantikkk sgttt kerr...perasan la pulak....







Tuan umah nak tunjukkan gambar muka hepi la sgttt kan...melebar sgt senyum tuuu...ni gambar hepi ni bukan super impose yer....tulen ni...



Kerusi santai yg baru aku beli ni geng...Model tu sebagai hiasan je...Baju Ben10 tu tajaan Butik Kemboja Kat pasar malam umah aku jer...



Gambar kerusi santai dari jarak pdg jarak pdg terkukur...



Troli hiasan..Murah jer ni gengs....


Pandangan dimana aku bubuh troli tu...Model masih terus beraksi.....Muka model tak bleh blah......cam tekejut cipan gayanya....ko tak der cara posing lebih vougeh dari ni ker Yana...



Lemari sudut gengs..Model aku kali ni dah mcm video Kucing comel tekejut jer gaya nyer...



Pandangan lensa penuh lemari sudut....Brg kat dlm tu belum di isi lagi....ater tak plan pon nak beli lemari n kan.....susah2 sok aku masuk kan jer Yana kat dlam lemari ni...


PEMBERITAHU: Harta Dunia Hanya Sementara....Harta yg perlu dikumpul tuk dibawa ke akhirat tidak dapat ku tunjukkan...hanya Allah yg maha mengetahui....Wallahualam.....

31 geng komen :

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

anty!! rumah anty cantik sgtlah..bila su nak mcm ni kan..hihi...sbr2..nnti raya nak dtg umah anty boleh..ngan suami ler nanti..hihih

Pepel BoNda AmaNi said...

raya nanti aku suruh amani pose kat kusi rehat santai ko tue datin..eh raya orang xjemput pun kita leh datang kan..allalalal :P

bujal X said...

biar ternganga asal puas hati~~he~~cantik rumah makcik~~

Eye_nee said...

Mizz Sue..
Nak dtg time raye jer ker???...dtg la bebile time pon....

Eye_nee said...

Budak Ungu...
Posing la dulu...ai tak charge mahal pon tuk lokasi photosot tu...hahaha.....raya tak yah mintak kebenaran la nak dtg..jgn ko dtg kul 3 pagi plak..aku parang kan ko....

Eye_nee said...

bujal XY..
besa besa jer bro umah makchik ni...umah kg jer....terngaga tu cam rahang dah loose la bro nak katup balik....

Cik Pah said...

hahah..saya setuju kak.. masukkan jer yana dlm tuh.. buat muka nakal bila amik gambo..

kak..troli tu murah bera[a ? rm 299.00 ke?

Eye_nee said...

Pah...
next N3 Pah..silap2 dlm peti ais akk masukan dia...

Troli tu 150 jer pah...akk bargain lagi dapat 140 pah..non ado 299....

rATu kEBaYA said...

kak.. jangan sampai rahang to loose sudah.. nasib leh katup balik.. hehehe... tapi kak rumah akak memang cantiklah... meh deco2 rumah saya...

Eye_nee said...

Kebaya Ratu...
Heheh..dah skrew kasi ketat....ala kebaya dlm gamba mmg nmpk ok......

Hanis Azla said...

mmg cantik2 perabot baru yg di beli.. blend dgn perabot yg sedia ada jd semakin berseri rmh akak.. mmg berbaloilah tak boleh rapat mulut tu 3 hari.. ha..ha..

gedek! said...

Kemas nya rumah! Macam kat show room!

Troli tu boleh bawak shopping...?

ratusiput said...

kale rumah real dengan kale rumah alam maya sedondon la...i like...tenang n sejuk je mata memandang.uishh kalau ade duit lebih...mmg slalu tak kuat iman pun.lg plak yg digoda2 tu cantik.haruslah tersambar lebih.takpe utk umh sndiri.puas ati.ratu ni bila la nk beli katil n gobok baju... :(

HonEyBuNNy said...

cantik la rumah neh....

kemas n bersih ja.....

Eye_nee said...

Hanis..
Tak tau la Hanis akk mmg suka kan perabot yg warna2 natural kayu...hehehe..sib baik dah boleh rapat balik molut ni...

Eye_nee said...

Queen Siput...
Gobok lama akk tu hukum gantung sampai mati dah queen..tu yg wajib tukar tu...umah ku hak ku...sempoi2 je queen..

Eye_nee said...

Gedek..
tak der anak2 berani Sepahkan...mereka cukup kenal siapa mak mereka ni...

Troli tu nak buat serve drinks & foods kalau pakchik dtg raya kat umah nnt...

Eye_nee said...

Honey...
Mekasih...Kebersihan harus dijaga kan sis...

ozzy said...

Assalam..

Cantik, menarik dan kemas.

Eye_nee said...

ozzy..
Waalaikumsalam..

Timakasih geng...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

geng tu show room ke apa? amboi memang cantik tahap gaban, memang umah aku mesti ko tak leh masuk dalam kepala punya. yana memang tetap vogue dimana saja.simpan yana tuk firdaus boleh.mana lemari baju tu.

Encik MamaT said...

lawa aih rumah... bila la agaknya nak jemput p makan kat kebun.. ehh.. silap.. orang cerita rumah... bukan kebun.. hehehe

Dearie Pearls said...

yooooo babe...
lawa lawa..

nampak kemas dan sedap mata memandang. nak tumpang rehat2 ngn Yana boleh? hehehe...

Gambar model memang terbaek.... penuh gaya yang sukar ditiru. hehehe..

Kim salam model tu ye...

LiFe KaMi said...

memang kemas dan teratur..
nampak mewah semuanya..
ni bole lawan deco bersama eric..hehe

Eye_nee said...

Dodocheng..
Sempoi2 je Na..jgn tertipu kat dlm gamba Na..

Yana....hahaha..nakal Na..sibuk je Interprem kat situ...ngan gaya esotik dia tu....

Eye_nee said...

Mamat..
Bro..mana pigi..lama tak muncul..tak yah jemput-jemput...lu mau dtg lu call...make sure credit ada la..hahahaha...

Eye_nee said...

Pearl..
Hahahaha..Well u know Yana kannn...Jom Pearl dtg umah..lepak2...borak2...lama tak jumpa lu la sis...

Eye_nee said...

Life Kami..
Mewah????..tak der la geng..biase2 jer ni...

eMMe said...

umah kak eye ne manyak cantik wooo..saya suke, ni yg rasa nak datang raya umah sis nih, hehehehe...

Eye_nee said...

eMMe..
Sila lah dtg....pintu sentiasa terbuka sis....

Lovely Moment said...

cantiknya rumah aka...siyes....teringin gila nak ada umah sendiri camni gak...