Geng Opis!!!!!!!..Aku Pon Nak Jugak....

April 27, 2011

Salam gengs semua..

Hari ni dah Rabu kan...

Cepat jer masa berlalu...ker kita yg lembab sgt nak seiring ngan masa..

Banyak geng opis dah apply cuti on 29/4/11....cuti2 mother nature kata mereka...

Jd nya hati adalah sgtt batu belah batu bertangkup....

Geng opis dah ajak pegi sama2 tuk bercuti....

Badan pula rasa cam nak lepak2 jer...nak santai2...nak baring2......


Alangkah enaknya dapat begini..relex kat SPA...





Tak pon gi Jalan-jalan kesini...



Hirup Udara Segar........



Oh Alangkah Indahnya.....

29 geng komen :

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

anty jgn lupe dtg ke cheras tau!!! 28 MEI 2011...

Encik MamaT said...

hirup udara segar... erkk.. tiba2 terlena.. mimpi g cameron .. hahaha

Eye_nee said...

Sue...
InsyaAllah dear...Untie cuba usahakan yer....tgh tungu kad ni..tak sabar pulak rasanya....hehehe

Eye_nee said...

Mamat...
betul la Mat..nak irup udaraaaa segarrr...sambil santai2...tanpa bebanan emosi....perghhhh....

bujal X said...

lepak kat pelabuhan suda~~layan bayu laut~haha~~

rATu kEBaYA said...

indah kak apa yang akak bayangkan tu... tapi en. suami dah ajak pergi mandi manda pulak.. tapi hati rasa macam balik kampung mak abah lagi bagus

Eye_nee said...

Bujal X...
pelabuhan kelang ok tak Bujal...siap pakej boleh sedut bayu asap sekali ni..hehe....

Eye_nee said...

Kebaya...
Dah terasa keindahannya ni dah kebaya...5 org geng opis cuti stat 29/4 tu..mana boleh jadiiii...

Bermandi manda pon kira ok la tu..En. Asben akk diammmmmm jer tak sugest kat mana2 pon....Aduhaiiiii...

Pepel BoNda AmaNi said...

ada bran ka...moh rr ikut ai balik kampung datin...leh masuk seafood fresh secara serakah....

Eye_nee said...

pepel..
wa ingat pon nak turun Arau minggu ni...Sekali kakak..mau balik naik bas...ku pendam sebuah duka la jawabnya...en asben diammmm jer tak ajak pi mana2 pon.....mak sentap hokeh..duk umah jer la mengadap lemari baru.....

Hanis Azla said...

bestkan klu dapat merehatkan diri.. lg best bila ambil cuti sehari dah bertambah cuti jadi 4 hari..

Eye_nee said...

Hanis..
Betul tu Sis...lama sgttt dah tak pi cuti2 ni....mengidam cuti rasanya...

Hantu Kak Limah said...

aku takut bile aku nak gi spa tu..berterabur dorang cabut lari...
hahahhahahhaha...
adekah aku menakutkan???????

Eye_nee said...

Antu Limah...
Hahahahaha...ko bukan saja menakutkan malah mengerikan..menjengkelkan..menyilukan...menyeramkan...menyampahkan........menyirapkan...mempoyokan....membencikan...memualkan...memuntahkan...dan ada sejutalimaratusribuempatpuluhemapt MEM lagi...tak kuasa aku nak tulis...hahahahahahahahahaha....

gedek! said...

Teringin nak cuti berbelog

etiey.com© said...

alangkah indahnya bila dapat bersamd engan org yg tersayang menghirup udara segar! huhu

ozzy said...

Kerja salah cuti pun salah ..kalau cuti tak tahu nak kemana pulak..serba salah.

Eye_nee said...

Gedek..
Jgn pakchik..cacat belog nnt..

Eye_nee said...

etiey...
ahhhhh alangkah indahnya.....

Eye_nee said...

ozzy..
aduhai serba salah ni bro...nak gi cuti ke tidak..nak pegi ke tidak...heheheheheh...

ratusiput said...

ratu pun takde plan nk g memana.ntah dh gaji ke blom cuti ni.bkn leh caye sgt company tu.sukati mak dia je nk bg gaji bila.nyampah.igt kalau dh gaji pn bwk anak2 je bejalan.nk g jejauh cik kitol takde.tak best.

Eye_nee said...

Queen..
Tu la queen kan..dibuatnya tak kuar gaji lagi..mmg sah...compom la duk jer kat umah..huhuhu...sadis..tragedi betul la...

eMMe said...

kak enye, saya baru perasaan, akak dah cat umah baru, blacky sis! miow...saya baru balik Cameron, baru 3 hari...next week kursus lagi, nak cepat cukupkan 10 hari 1 tahun, huhuhuhu....

Eye_nee said...

eMMe..
Aku mmg pencita si Hitam..hehehehe...selamat berkursus lagi la yer....

ieda said...

eh sama lah kita eye nee .. cuti 29hb nie .. santai2 umah dan ada hal jugak tuu :))

jom2 jimba2 di ktn ngan kami .. gegar blogger KTN !! :))

Cik Pah said...

takyah kat ikut dioarng.. sebab nnt kalau balik mesti penat giler..baik dok umah.. bawak anak jalan2 tgk wayang.. main bowling.. beriadah sket.

LiFe KaMi said...

tapi kami tak dapat cuti pun..huhu
takpe yang penting kita enjoy(ayat jambu mhjalawak)..:)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

aku tak menahan nengok ko ni, kalu ye pun cite pasal kesegaran cameron highland, apa duk ko buh gambar glade kat bawah tu.lepak mana geng?

nORmAL said...

jom jom kak aini kita p bercuti di rumah saya kampong sungai sireh, tanjung karang..