Satu Petang Di SSF....

April 05, 2010

Salam semua geng2 bloq..lama rasa nya aku tak kuarkan n3..aku sebenarnya sakit..sakit misteri lagik...aku tipu...tp mmg aku sakit...pusing kepala..nnt la senang2 aku citer penyakit aku ni...

Ok la ni ha..aku nak citer..minggu lepas aku pi SSF Home Deco dekat Sg. Buloh..First time aku pegi kat sini....mmg aku teruja kau...tgk decoration dia...exsp. dia punya bunga-bungaan...mmg kelas kau..harga pon boleh tahan u...kopak jugak la aku petang tu..tp nak cantikan umah punya pasal aku belilah jugak..ye la sejak aku dah ada umah sendiri setahun yg lalu....belum ada bunga pon...aku ni kan failed dlm home deco ni..atau dgn lain kata..kalau keje2 bebudak pompuan ni mmg aku tak pandai....nnt senang2 aku tepek kan gambar umah aku yer selepas aku beli bunga-bungan ni...tp korang jgn gelak kan yer....Aku kan mak budak baru belajar...

Dapat jugak aku curi2 snap dua tiga keping gambar dlm SSF tu...siap kene sound member aku dgn aso kat situ..."Aya amoi...sini tak boleh angkat foto la.".member aku siap jawab.."saya ambil saya punya gambar sendiri la"..hahaha...kedekut tul la aso tu...mcm cantik sgt deco tu....emmm...mmg cantik pon..hihi....

Balik dari SSF kitaorg gi makan kat Bandar Sri Damansara...Restoran Thai Base..Betul ke aku eja ni....dua tiga kali jugak aku dah mkn kat sini...makanan dia kira masuk lah dgn selera aku...cuma size hidangan dia tu..besar kau....kalau dtg mkn kat sini setakat 4-5 org korang amik lauk dia yg bersaiz S jer..Daging black pepper dia mmg mari ooo...ptg tu memula aku ingat tak nak makan apa2..aku just order cendol jer..alih2 bila makanan geng2 lain sampai..napsu mkn aku pon mula la mengoda aku...last aku order gak...kuey Teow KungFu....sekali dtg amik ko..terkojut den...dah mcm dulang Pinggan dia....siap buleh kongsi lagi dua org....Tp mmg sedap la mee tu...


9 geng komen :

SUHAIDA SUPALIO said...

sedapnye keaw teow tu anty...anty sakit pe..nnti bgtau k..

Eye_nee said...

Mmg sedap pon..tp masa ni untie dah kenyang sebenarnya.. sakit tu nnt untie citer yer..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
mak aii..besawnye!
huhu..
kat cni pun da satu tempat makan yG semua besaw..gelas pun besaw..harga ley tahan kecik la..mai ar try ;)
m0ga dilindunGi Allah yer kak..

Dee said...

kelakarlah..siap amik gambar purak2 terkejut..hahaha..dee tau restoran tu..restoran group base kan..mmg sedap kt bdr sri d'sara tuh..

Eye_nee said...

cantik jugak tu..satu hari akk dtg try...Azrai blanja ek..hihi..

geng2 akk tu la Dee..dio tahu akk ado bloq...disuruh eh den posing cam tu..sib baik jd gamba tokojut purak2 tu..hihihi...

eMMe said...

sis eye Nee..amboi... siap pose terperanjut gitu...hiks...

Eye_nee said...

eMMe:
hahaha...pelakon fofuler gitu...scene terperanjat gitu kauuu..

maiyah said...

kat sg buluh mmg byk bunga bungaan..

haha.. tgn siap terangkat gitu

Eye_nee said...

Maiyah:
Sib baek tgn...kalau kaki????...hahaha...