Sayang Kamu Selamanya...

April 30, 2014

As-Salam Gengs
Semoga Rahmat Allah sentiasa mengiringi kehidupan kamu semua gengs

Hari Ini Harinya
Hari ini 22 tahun yg lalu
Aku lahirkan dia
Cepatnya masa jika tidak dinanti nanti

Mak sayangkan Kakak
Sayang Sangat
Walau kita sering tak sama pendapat
Brgkali kerana ada iras yg hampir tepat
Buatkan kita asik berdebat


Kak..
Hidup ini singkat
Sesingkat sebabak mimpi
Hari ini ALLAH tambahkan setahun lagi usia
Jangan jadikan ia sia-sia
Kakak sudah cukup matang untuk mengerti
Bukan Didunia kehidupan yg abadi
Jadi isikan sekali bekalan diri
Untuk dibawa kealam yang kekal nanti

Kak..
Terimakasih banyak tolong mak
Jaga diri hiasi peirbadi

Kak...
Mak
Ayah
Zati
Yana
Kami semua sayangkan kakak..

SELAMAT HARI LAHIR KAK
Semoga dipermudahkan segala-galanya buat kamu oleh ALLAH S.W.T.



 




TEPAT 12 MLM tadi 
Mak tak pernah lupa kak....




 



PEMBERITAHU:Mak will  LOVE U TODAY AND ALWAYS.


21 geng komen :

idzwa kamaruddin said...

selamat harijadi kakak!
semoga terus membesar sihat, dan sentiasa dibawah lindunganNYA..

eMMe said...

hepi busday kakak,
moga jadi anak soleha, n selalu tolong Mak, sayang mak, jgn tggal solat!

pst!pst! kak aini, wa sori, lame tak comment2 kat blog akak... kite rasa mcm tak cukup masa je nak main blog, huhuhuhu.... bz keje... mcm2 la keje nak kene buat, huhuhuh...

miss u sis!

Eye_nee said...

idzwa..
Tq kak idzwa (On behalf kannn kena lah panggil kak idzwa) hehehe

TQ sis...

Eye_nee said...

eMMe..
Tq kak eMMe...

wa tak kisah pun beb..wa tau lu bz..keje lagi twins lg..cuma lu jgn lupa wa dah la beb..(pergh rock sgt cara perbualan)..hehe..

Miss u 2..u take care yer...

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun buat kakak. Kasih keluarga tak akan putus sampai bila-bila...

Kakcik Nur said...

Happy birthday kakak. Semoga menjadi anak, kakak dan muslimah yang baik selamanya. Aminnnn.

Eye_nee said...

Kakzakie..
Tkasih kak..harap2 begitulah selamanya kak..

Eye_nee said...

kakcik Nur..
Tkasih kakcik...aminn...

Kesuma Angsana said...

N3 ni bikin KA sedih & tangkap leleh. sayangnyer kita kasihnyer kita pada anak2 kan.. moga2 anak2 takkan lupa kita yer Eye Nee ! in sha Allah !

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari lahir buat kakak... semoga usia sentiasa di rahmati Ilahi.. Jadilah anak yg solehah seperti harapan mak dan ayah ye :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...
This comment has been removed by the author.
CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...
This comment has been removed by the author.
Eye_nee said...

KA..
Itulah harapan kita Ibubapa ni kan KA..mengharapkan agar anak2 tak lupa kan kita...

Eye_nee said...

Cahaya HidupKu
Tq T...

lieyalatif said...

ya Allah kak...dah rupe adik ngan kakak je hah...bestkan kak anak2 dah besar...lagi2 dah anak dare gini hah.... boleh jadi kawan2 gitu hah....tgk gaye akak ngan anak akak ni mesti akak rapat dgn die.....

hepi belated besdey buat kakak...jadi anak yg membanggakan keluarga okey...

Eye_nee said...

lieya...
omak pun dah tuo Lieya...mstilah anak2 dah besar...rapat2 jugak buat salah kalu tak kiralah dah besar mcm mak ni..ttp akk marah...

Tq sis...

Mar Mansor said...

happy birthday buat kakak..
dah besar panjang ye..
singgah sini..follow

makchaq said...

Selamat Hari Lahir kakak.. semoga menjadi insan cemerlang di dunia dan akhirat..

Dah besar anak eye_nee, mak nampak muda sangat lagi..

Eye_nee said...

Mar Mansor..
Tq sis singgah sini Follow dah tu wish kan anak akk HB..nnt akk terjah rumah kamu pula yer...

Eye_nee said...

makchaq..
Tq makchaq..

Hehe..dlm gambaq muda makchaq..luaq gambaq tu dia...tuaaa dahhh...

Rinna said...

Epy belated besday kakak.. sama je.. anak ngan kakak cam adik beradik.. :)