Lebih Satu Jam Aku Mengintai Mereka

April 21, 2014


As-Salam gengs semua
Harap2 korang semua ceria di pagi Isnin ni yer gengs
Weekend korang macam mana gengs?
Memenuhi jemputan kahwin brgkali??
Atau sekadar duduk2 dirumah dan masak memasak utk keluarga

Weekend aku pula mengintai gengs
No No No...
Jangan salah tafsir
Mengintai yang ini sangat baik


@

@


@


@


@


@



TARA.........
AKu punya ahli keluarga yg baru ni gengs
punyalah liar....langsung tak boleh didekati
Makanya terpaksa lah aku berdiri jadi batu hampir sejam jugak gengs
Semata-mata nak ambil gambar dia

Ibu dia Kucing Kampung jer pun
Tapi yg seekor ni berbulu lebat dan kembang
Tak tau tah mana ibu dia mengembara mencari pasangan
Nak bersuamikan bangsa asing kekdahnya kannnnn...

























Yang Ni Namanya STOKING
Keempat2 kaki dia berwarna gelap
Sebab dia ni lah aku Sanggup Mengintai lama



Yang Mata Biru ni Megek One
Yang Hidung Coklat Tu Megek Two
Megek ni bahasa pasar minang yg merujuk  MEGAT@Panglima



 


Yang Ni Bro
Yang sulung aku rasa
Nampak lebih besar dikalangan 3 yang lain




PEMBERITAHU:Harap2 dapat cium STOKING tu...

 

24 geng komen :

:: idzwa :: said...

alohh alohh...comey bangat la stokinggg ni!!

Dee said...

Comelnya kak..geram tgk..tp dee penakut ngan kucing..hihi

Eye_nee said...

idzwa..
Itulah sanguup ku tunggu berjam jd batu nak ambil gamba dia...masih tak dapat dipegang lagi...

Eye_nee said...

Dee..
Sama lah ko mcm SiKAKAK...geli geleman nak pegang kucing..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Anak aku pulak Nee.. Nabil dengan Nabilah hantu kucing.. bila balik rumah kak lang aku.. habis dia kerja nya kucing2 kak lang aku..
Najeeha pulak penakut kucing.. sanggup berdiri atas kerusi bila kucing datang hahaha...

Cantik betul si STOKING tu Nee..
Liar pulak nak ditangkap ye...

Eye_nee said...

Cahaya HidupKu..
Aku, Zati dgn Yana..aduhai naik letih kaki aku berdiri T..SiKakak tu suka jugak..tp tu lah kemain mengeli lg..belai2 kucing pakai ujung jari..hahaha...

Tu lah T..syg kemain aku dgn Stoking tu..tk dpat nak pegang la pulak...

Ain Noraini said...

mmg lawa kucing2 tu semua...
kat rumah saya ada dua ekor anak kucing..mulanya tak mahu jugak nak bela..tapi dah anak2 nak sangat terpaksa la membelanya...lama2 jadi sayang pulak..walaupun asalnya kucing jalanan dtg kat rumah buat muka kesian..

Eye_nee said...

Ain Noraini..
Comel2 kan sis..geram tgk mereka ni..tp tak dapat nak pegang...liar sgt...

Rai Ourkizuna said...

comelnya stoking!! sah mix ni kak...

Kakzakie said...

Kakak tengok gambar bolehlah tapi kalau dekat mahu kakak melenting lari dulu Eye-nee..

Eye_nee said...

Rai..
Tu lah Rai..kalau ko tgk mak dia..mmg sah2 org akan ckp STOKING ni bukan anak dia...

Eye_nee said...

Kakzakie..
Akk pun takut yer....hahahaha...sama mcm anak saya yg sulung tu la kak...kita yg membelai-belai dia pulak yg geli geleman...

Daddy Ziyyad said...

STOKING tu mmg cantik..
Bapak diaorang kucing dari bangladesh kot...hahahah

Eye_nee said...

Daddy Ziyyad..
Padanlah tak nmpk muka bapak dia Doc..pendatang rupanya..takut kena cekup...hahahahaha...

Irfa said...

ooo sekodeng ye ;)
anak bulus yg chumel

Eye_nee said...

Irfa..
Hai Irfa comel mcm STOKING..heheh..skodeng berjam ko...sakit kaki mak berdiri naksss....tp tgk muka comel STOKING itu hilang rasa sakit...

Kesuma Angsana said...

hehehe comel2 je KA takut tapi nak wat camner dah KA ni penakut dgn kucing2 ni !

Eye_nee said...

KA..
Hahahah..ada sorang lagi kat sini yg takut kucing...apalah KA ni..kucing comel apa KA..cubalah pegang2 belai2 sayang2...

lieyalatif said...

mcm kucing parsi lah .... maksud lieya pior parsi...dgn warna die mcm tu...comel betul...

tapi kak, lieya ni takut kucing hahaahahaha...same laa mcm mia mija pun...dayyan ngan papa nye ajek yg berani....

Eye_nee said...

lieya..
Soranggg lagi penakut....hahahaha..apa yg ditakutkan....hahah...

Tu lah Kan...tp kalau tgk ibu dia kompom org tak Caya...

Kalau lah dapat akk cium2 si STOKING tu...gerammm...

JunAina said...

Alahai comelnya...geram... Tapikan kat rumah ada 6 ekor kucing walaupun tak secomel kucing ni kesian pulak nak pi buang. Kucing jalanan yg bila beranak di heretnya anak masuk rumah sembunyi2...

Eye_nee said...

JunAina..
Tapi tak dapat nak pegang lagiii lah kwn..dia liar sgt...nak dekat jer lari...

Hanis Azla said...

As-salam kak eye-nee..

Ya ALLAH.. comel2 semuanya.. nama pun sweet2 aje dan lain dari yang lain..

Eye_nee said...

Hanis Azla..

Waalaikumsalam sis..

Dah 3 hari tak nmpk stoking ni...hanya nmpk megek 1 dan megek 2 jer..Bro pun tak nmpk...Stoking dan Bro yg paling liar sekali...