Nak Kata Isi Didalam Selalu Tebal..Cam tipu jer...

April 08, 2014





As-salam gengs
 Semoga Rahmat Allah sentiasa buat kamu gengs


Adoiii haiii haii haii..
Dah rosak pulak zip dia
Nak kata tebal isi dia tak pulak
Tebal setiap 29 hb pukul 1 petang
Menjelang pukul 1.05 petang dah menipis balik dah isi perut ko ni
 
Mmg dah sampai masa ko kan
Dah 4 thn berbakti dgn aku
Cuti tahun tak dapat
MC jauh sekali
Sekali ko sakit
Sakit hati aku
Sebab aku tahu
Sakit hati aku
Tak akan sesakit poket aku nanti
Nak ganti kan kamu....
Apa pun Tkasih lah tolong jagakan Kahzanah aku
Yang tak seberapa kat dalam tu...

 




PEMBERITAHU: Yg lama fitrahnya begitulah...yg baru tunggu jerlah sampai fitrah kamu nnt.


 

18 geng komen :

Rinna said...

Kena beli yang baru laa nampaknyaa..

makchaq said...

Boleh la pi shopping sambil2 cari wallet baru...
Makchaq semenjak kawin x pernah dah beli wallet, semua pakchaq yg bagi, dah la jarang guna.. semua bawak dlm poket ja..memang tahan lama la...

al- lavendari said...

kalau note RM100, banyak juga isinya tu !

Eye_nee said...

Rinna..
Mcm tulah nmpaknya geng...

Eye_nee said...

makchaq..
Baguih naaa..pakchaq belikan..makchaq pulak jarang2 guna...yg ni mmg dah hukum tukaq ni makchaq..lama berkhidmat dahhh...

Eye_nee said...

al-lavendari...

Mmg note 100 pun Tuan..tp bukan kita punya..bill letrik punya..bill air punya..bill astro punya..hehe

lieyalatif said...

4 tahun kak? lame tu....mmg pandai akak jaga barang..cermat la tu pada lieya ...lepas 4 tahun baru rosak...lagi2 rosaknye tang zip jek, fizikal semua cantik lagi...akak ni mmg cermat laa orgnyer....

so ape pilihan purse baru akak ni ehehehehe...tunjuk tau kak nanti....

:: idzwa :: said...

4 tahun dak wajib ganti baru la kak walaupun poket agak sakit hati..hehehe...

Kakzakie said...

Penat dah berjasa tu Eye_nee.. Dah sampai masa kena cari pengganti..

Eye_nee said...

Lieya..
4 thn beb..akk org bukan ada-ada2...beli jaga sebaik mungkin...nak tunjuk jugak ker??....nnt akk tunjuk yer..buat masa ni pakai tmpt letak kain pelikat en suami jer lah dulu...kihkih...

Eye_nee said...

idzwa..
belum beli baru terfikir-fikir nak beli cap apa..poket dah meraung melalak dah...adoiiiii

Eye_nee said...

Kakzakie..
Tu lah kak kan...kena bagi cuti bersalin seumur hidup kat dia ni...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Makna tu banyak beno isi didalamnya tu Aini.. zip pun dah merekah..
Lama dia berjasa kat ko Aini.. 4 tahun.. kalau ikut akaun dah lupus tempoh ni.. tak jadi asset dah tu.. dia tahu ko dapat bonus hari tu.. minta diganti barulah tu :)

Eye_nee said...

Cahaya Hidupku..
taulah ko Akauntan...mengomen pun istilah account jugak ko yer...lupus tempoh la bagai..hahah...tu la..bonus ingat nak rembat lain...lain pulak yg rosak...

Kesuma Angsana said...

KA pun gitulah selagi tak rabak barai, selagi boleh guna selagi tulah pakai sebab sayang apa lagi wallet2 ni byk KA dpt sebagai gift dari yg tersayang !

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

moral of da story nye ialah... terlalu banyak cash yang disimpan.... huhuhuhuh.... cari la yang lain ngikut keperluan bukan kehendak... huhuuh

selamat...

Eye_nee said...

KA..
Yer lah kan KA..berjimat selagi boleh kan...

Eye_nee said...

PakchikDOt
Cash Tak banyak mana pun pakchik..Yer pakchik..saya beli yg ni pon ada less 50% masa tu..saya nak tunggu kalau ada yg less 95%...kat mana ada pakchik????....huhuhu...