Salah Sendiri Salahkan Org Lain Pulak..

February 28, 2011

Salam gengs semua...

kenapa ni gengs...drive laju sgt ni...mana mau pegi dahhhh....

kenapa Pulak ni...muka cam gaji naik 50 henggit jer...

Pe hal pulak ni...maki menghamun bagai tak tentu pasal....

OOOOOOOOO........Saman belum dibayar...merungut Kat Pejabat Pos...org ramai.....Pi Ke cawagan Trafic system pulak down.....alahaiiii......Jgn mare ha gengs.....lama dah bg masa suh bayar....kalau korang pegi hari ni memamg parkinson la kaki korang berdiri....

Jom gengs apa kata kita nyanyi2 dulu releasekan tension..Lagu S.M.Salim ni gengs...cuma lirik ada sikit pembaharuan...

Apa dah jadi...apa dah jadi..sampai sekarang tak bayar lagi...
Apa dah jadiiiiii.....
Saman Dia yg pertama sbb memecut laju
Dia sangka tak der polis rupanya dibawah jambatan polis menunggu
Dia ingatkan lepas lah tempat nak ditujuuu
rupanyaPolis tembak mmg Dia dah kena dulu...
Menyesal la pulakkkk...

Apa dah jadi...apa nak jadiiiiiiii..sampai sekarang tak bayar lagi..
Apa nak jadiiiii....
Saman kedua pulak 3 bulan yg duluuuu...
Dia potong double line...didepan trafic menunggu
Dia bagi alasan nak membuang dah tak boleh nak tunggu
Polis lansung tak kesian
Undang-undang pikir dahulu..
Menyesal la jugakkkkk...


Ok gengs...jgn suka menagguh gengs...dah kena saman...bayar segera...bila dah last minute cam ni....siapa yg susahhh....

11 geng komen :

Cik Ina minat Do do Cheng said...

aku konpius ni sapa yang kena saman.ko ke? ko cam suami aku kaki rempit plak. jangan tak kan ko kaki rempit, nampak cam perempuan melayu terakhir.hua hua. aku suka bertangguh sebab pakai dulu duit buat rolling. terutama bill yang ciput ciput.jahatkan

Eye_nee said...

Aku rempit ikut saluran Na...bukan aku..tak pernah kena saman agi...jgn tangguh beb...bahaya..

A.I said...

aku la yg susah! kahhhhhhhhhh...harini baru aku terkulat2 nk bayar. saman speed trap 2 bln lepas punye. ha..padan muka haku x dpt nk byr. kaman ckp beratur panjang giler. nombor gilran pon dh abis. hhrmmmm...sok jelah byr =(

Hanis Azla said...

bestlah pulak nyanyi lagu sm salim petang2 ni.. he..he.. lirik tu sgt mengena.. Alhamdulillah, takde saman.. jdnya tak perlu beratur apa lg nak keluarkan duit.. lega..

ieda said...

sib baik dah setel hari Sabtu...agak2 malam ni depa announce tak jadi blacklist tak?atau lanjutkan tempoh 2 bulan lagi??

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm kena check jugaklah. tisau juga kan dengan saman

ieda said...

haah tangguh bayar lagi bahaya .. dah ada diskaun kan skrg nie .. :)

rATu kEBaYA said...

kaka... suami sy kena saman terbang... no plat kete suami saya.. tapi kat notis tulis Van Persendirian... diorang ni main hentam je no plat.. susah tau... tak memasal suami sy kene pergi selayang nak settlekan saman tu.. takkan nak bayar pulak.. dahlah kena charge Langgar Lari.. kang bayar tak memasal naik Mahkamah pulak.. ntah bila tahun pergi selayang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xnak check sebab dah taw ada 4saman speed trap...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gedek! said...

Tak suka bayar saman.... tak makan saman!

Eye_nee said...

Ai Sewel...
Bayar cepat Ai..nnt tertunggak susahhh sis..

Hanis..
tak patotkan hakak ni..siap nyanyi2 lagi....heheh..

ieda...
bagus...setel jugak kan...

etiey...
check jgn tak check...

ieda...
masa dicount ni kita pi bayaq..tak nnt kalut kita...

kebaya..
Haq kita tu..jgn sesuka suki hati jer nak saman...

Pepel..
Hang jgn buat lagu ni...nnt dia blacklicius kan hang..pi bayaq cepat naaaa...

En. Gedek..
kita sama lah ...makan nasik jer...tak makan saman...hukhuk..