Pe hal Pulak Ni Nak LANGGAR....

February 24, 2011


Salam gengs semua...


Jgn Kasaq sgtt bahasa tu..Kita kan Jiran....awat hang tak leh sabaq kaaaa...sikit langaq...sikit langaq..hangpa ingat hangpa cukup kuat ka....

Dua org kawan aku blah utara dok menyembang ..Yang sorang geng duk Alor Star sorang lagi duk Kangar....

Eh mana ada aku nak langaq hang...mengarut semua tu...

Abeh tu yg hang dok tulis besaq-besaq tu apa benda...cuba hang habaq mai kat aku...

Mana dia..aku tak paham..hang ckap apa ni...betui..sungguh aku tak paham la...



V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


Hang jgn nak buat kalut..Hang mai alor staq kepala hang aku putaq...

24 geng komen :

Dee said...

hahaha..lawak loghat utara..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

seronok je dengar orang yang bercakap dalam loghat utara. Langgar tu dalam negeri mana?sorrylah aku ni blur sikit.kena pulak ayat tu alor star langgar kangar.

Eye_nee said...

Dee..
hehe...main bantai jer tu Dee..tah betul tah tidak ckp utara tu...

Eye_nee said...

Ina My geng..
Langgar tu kat dlam Kedah Na...

Hanis Azla said...

sesekali keluaq bahasa utara no.. he..he..

Eye_nee said...

Hanis..
Tu Diaaa Aihhh..Baru hang tauuuu....hehehehe...

rATu kEBaYA said...

kenalah tu kak.. hehehe.. klakar

Rinna said...

Ahakss lawak laa.. Alor Star langgar kangar yer..adess.. :)

nORmAL said...

hahaha kak eye-nee ingat kan ape la tadi kene langgar ke ape kew.. rupanya nama tempat pertama kali dengar nie...

eMMe said...

hahaha! sis eye nee wat lawak petang khamis,
langgaq lari boleh, hahahha...

gedek! said...

Peh! Siap kena scroll down nak bagi saspen!

Eye_nee said...

Ratu Kebaya...
Sat lagi ada geng dari utara kata salah...mana nak letak mukaaa...hehehe

Eye_nee said...

Rinna..
Hehehe...jgn main kasaq naaaaa...

Eye_nee said...

Normal...
normal la tu kan...jarang pi blah utara kan...macam-macam adaaaaaa..

Eye_nee said...

eMMe..
uih hang jgn buat kalut sis...dosa besaq tu dok langaq2 lpas lari...lari2 dulu baru langgaq...hehehehe...

Eye_nee said...

En. Gedek...
Effect mau ada biaqpon crita tak sebrapaaa.....huhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

bikin saspens tu !

✿etiey erywan✿ said...

wahhhh ayat!!! hehehe ingtkan ape..

Einaz Shah Rizal Thomas said...

drop to say hi ;)

Hantu Kak Limah said...

tetibe jer gigi taring aku kuar..hua..hua..hua..hua....

MIZZ SUE said...

SUKE DGR ORG UTARA BERCAKAP.HIHI

Eye_nee said...

Azrina..
Sib baik tak disertakan sound effect sekali..hehe

etiey..
Ayat kene power T...hahaha

Einaz..
Tq sis dtg sini...

Limah Hantu...
Bukan ko dah cabut ke gigi taring tu..ko pakai taring palsu Limah yer...jaga2 Limah..jgn gigit tengkuk kerbau..patah taring ko nnt..hehehehe

Sue..
Untie Main bantai jer ckp utara tu tau...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ko jangan macam2 datin nanti datin kat sini murka kang.hahahah negeri cheq tue

Eye_nee said...

Datin Pepel..
I tak bermaksud begitu Datin..I swearr ni...pogiv kan I yer...hahahaha...I tough u frm Bangsar...hahahahah