Rezeki Oh Rezeki

January 14, 2011

Salam gengs semua.....

Buat geng Utara...Ampa apa habaq...uihhh...cam rasa berasal dari changloon pulakkk..

Buat geng Jawa...Kabare geng...waras..west mangan....ini jer la yg aku tau geng...

Buat geng negeri Sembilan...Apo Khobar Jang..Milah...sihat ko....

Korang makan apa tengah hari ni gengs....

Meggi...Jangan amalkan gengs...tak bagus tuk kesihatan....satu kajian telah membuktikan bahawa dgn memakan meggi...boleh menyebabkan pemakannya jd Kaya....tetapi kurang bitamin...

Nasik campur....lauk Ayam Goreng+Paru Sambal+Khailan Goreng+Telur Mata....7.50...ko bising kat mamak tu suh kira balik...padahal ko melantak tak hengat...Alahai gengs...cam ni punya org pon ada..Korang pon buat cam ni juga ker geng...maluuu oiii...dah makan licin pinggan....komplen sana-sini..tak ingat pesan ker...Berhentilah kamu makan sebelum kekenyangan....

Stori Pasal makan ni....Hamba semlm makan dgn geng opis....Percuma.....Hamba Ulang sekalai lagi yer...PERCUMA....Hamba punya Add. Ass. kasi jual catridge pas tu dia pi mkn dgn Hamba punya second boss...Jd duit jual catridge tu dia bg Hamba..suh bawak geng2 opis ni gi makan...tak byk pon 50 henggit jer...ttp bersyukur gengs kan.....



Tu dia muka maneh abis...senyum dok sampai ketelinga tu..punya la hepi tak payah kuar duit tuk lunch...Tmpt mkan kami semalam kat Vivo dlam Care4 sebelah opis tu la gengs....




Ini dua org budak speky makan spegeti...



Lalalalala...Siap Hamba decorate lagi...Fish & Chip Hamba gengs...punya lah suka hati hamba....dah 3 kali Hamba makan kat sini...Ini jugak lah menu yg Hamba order...jemput makan gengs.....

22 geng komen :

mizz sue said...

WAHH..BESTNYE

eMMe said...

Salam sis Eye Nee, mamak kira tak pandai kan kak! mahal....mmg centu la harga dia pun...huhuhu...

kalo makan free, mmg layan kak, sedap je rasanya...hehehe...

Eye_nee said...

Mizz Sue..

Yg Menanbahkan best nye tu sbb..FREE..

Mizz u dear...

Eye_nee said...

eMMe..
Ya Salam sis..mmg sis..makan yg sama hari ni..amik lauk yg hampir sama esok..tp diff. dia punya la byk...

Makan Free sis..tak sedap pon kata sedap jugak lah...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amoih kreatip melampau lak datin termiss nie kan...nie yang datin wanna be rasa tercabar nie...

Rinna said...

Bestnyaa makan free kan.. lagi laa berselera..makan tuh.. :))

Dearie Pearls said...

yoo babe...

sejak gua cui panjang nie, asyik2 gua mkn nasi putih ayam goreng jek..
bosan gua...

best gak bertapa kat rumah ni...

bahagia...
hahaha

Cik Ina minat Do do Cheng said...

amboiii manihnya senyuman hampak berdua.aku kalau kena belanja pun senyuman aku cam tu.Sapa yang baik hati belanja ko tu, tu ko kena kasi doa dia murah rezeki ngan panjang umur lebih sikit. nanti depa boleh belanja ko berdua -dua hari-hari.cau cin cau.

rATu kEBaYA said...

alhamdulillah rezeki akak... RM 50 pun kenyangkan kak.. kongsi ramai2 lagi berkat...

deco2 fish & chip tu memang sesuailah.. bujur sireh gitu.. hehehe

SYANI said...

Tang decorate tu yang tak tahan tu... Salam ziarah

Eye_nee said...

Wana be Datin?...Forget it..hehe..

melampau tau tahap gumbira hari tu..pegi pulak ngan bebudak bawah umur semua..melebihlah dia punya kreatip tu...

Eye_nee said...

Rinna..

Mmg la Na...namanya makan Free...senyum sokmo...

Eye_nee said...

Budak Mutiara..
Cuti2 dulu ek.,....tenang2 kan hati tuk ketempat baru...

Eye_nee said...

Ina my geng..
hasil juai catridge kat opis Chek...tu yg pi mkan bawak anak2 ikan sumer tu...

Eye_nee said...

kebaya...
Ce ko tgk pangai akk ko ni..siap deko2 gitu...gumbira nyer pasal dapat mkn pree...tak pasan pulak..mmg bujuq sirih la muka dia...

Eye_nee said...

Syani...
hehehe...melampau kan hakak ni..tq sis dtg singgah..polow dan dropkan komen sekali...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

teringat aku dulu-dulu jual cartridge, tapi sekarang depa dah pandai, depa pulun sorang.

Eye_nee said...

Ala Na benda2 tak sampai 2-3 ratuih tu pon depa nak pulun jugak...awat lagu tu...tak takut busung ka...dok makan sorang2...

dotblogspotdotkom said...

huhuhu.. makan free..... walawey.. sedap plak tu.... bikin lapo je...

Eye_nee said...

Pak Chik..
Free Pak Chikkk..mana tak sedapnya...tp Fish & Chip dia mmg sedap..kompom...

Cik Pah said...

cantik deco akak... kalau bagi budak makan lagi diaorang berselera kan..

Eye_nee said...

Cik Pah..
Kena kasi umpan deco2 yer Pah baru mau makan...