Hamba Masih Hidup

January 10, 2011

Salam gengs Semua....

Buat semua gengs bloq....yg menanya2 khabar hamba.....

Hamba sihat gengs....

Cuma kebelakangan ini Hamba kebizian sedikit....Akhir tahun gengs...Acc nak tutup awal...boss nak kira bonus....jd agak kelam kabut sikit....

Jika tiada aral melintang dua atau tiga hari nnt pasti hamba bersiaran kembali...menjalinkan silaturahim yg bersemi antara kita didunia maya ini....

Dengan Berbesar Hati hamba akhiri perutusan ini dgn pantun pusaka kita zaman berzaman..

Salam Mula Pembuka Kata
Dari Hamba Untuk Semua
Sembah Maaf Mohon Dipinta
Lambat Hamba Mengirim Berita

Buat Gengs Yang Sering Kemari
Terimakasih Tulus Dari Hati
Mohon Gengs Semua Sudi Lagi
Bertandang Tiada Jemu Dihati

26 geng komen :

Encik MamaT said...

mana menghilang lama tak nampak
tiba-tiba timbul harini
harap dapat bonus banyak
jangan lupa kami disini

hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang kena ngan nama la..datin termiss..lalalalalal..wow bonus..apa lagi..cepat la...makan ikan bakar jeram jom..

al-lavendari said...

ikan haruan di dalam paya
jala bersama si ikan puyu
lambat tuan mengirim berita
kenapa tak guna khidmat poslaju.

Eye_nee said...

En. Mamat..

Tq la geng Ko Masih Sudi
Kirimkan Tinta Buat Akk Hepi
Kalau Bonus lebih Sure akk Kongsi
Pe Dehal Korang Kan geng Sejati

Heehehe..Tq Mat..ko singgah sini..

Eye_nee said...

Budak Pepel..

Jom Pepel..ikan bakar mabeles tu...

datin termiss...dah gua terminate .selalu sgt misssss....hihi..

Eye_nee said...

Tuan Al-Lavendari..

Pekasam dari Si Ikan Puyu
Ikan Haruan Dimasak Sup
Macammana Nak Guna Pos Laju
Jika Internet Lagi Berdesup

Timakasih Tuan...Masih mahu singgah disini...

Cik Pah said...

apa kak ? bonus ? huhuhu..kaya kaya kaya.. so. boleh lah acara shoping shopping lepas nih..

Eye_nee said...

Pah masihkah Cik....

Pah belum compom lg pah..baru dgr khabar2 sepoi2 bahasa ...Tp InsyaAllah adaaaa....lebih kalu bukan acara soping lagi.....berbagai2 acara akan adooo....

Cik Ina minat Do do Cheng said...

kenapa blog seakan tak bernyawa lagi.come on lah geng, jangan biarkan aku keseorangan dalam menempuh hidup yg penuh pancoraba ni.fed up tau.

Eye_nee said...

Ina Mail..

Kehadapan geng ku Ina Mail..Aku tau kebelakangan ini bloq ku sudah seperti nyawa belacak...almaklum lah sekejap didaratan sekejap diairan...bukan ku pinta semua ini Na...aku kesuntukan masa...tulisan fedup ko itu benar2 menguris hati ku tatkala aku terumbang-ambing menghadapi hidup yg penuh pancaroba ini Na..

Muahahaha...wak lu la Na...aku serius ni geng...bz ni kat opis..sabar lah menanti...aku akan kembaliiiiii...tungguuuuu....

Rinna said...

Owwh patut laa senyap..bz upanya.. :)

Eye_nee said...

Rinna...

Bz terlebih ckit Na..Ujung2 thn ni...closing la..auditor la....mcm2 la....

jedi said...

Sabau la. Awal n akhir tahun mmg kelam kelibut

aRoL said...

hai gengs..banyak dapat bonus cik kak ;-]

Eye_nee said...

Jedi...
Mmg tgh Bersabau ni...

Eye_nee said...

aRoL...
Yes geng...tq geng ko masih sudi singgah...belum dapat lagi geng....raya china kut baru dapat....

Dearie Pearls said...

bonus.. bonus.. bonus..

gua?

sob.. sob..

hahahaha..

rATu kEBaYA said...

kak...

Ikan bakar kat tanjong karang sedap jugak.. mehlah turun sama2.. hehehe..

Eye_nee said...

Dearie Mutiara...

Sabar Sis...sure satu hari nnt..pasti lu jugak akan dapat...wa yakin beb....

Eye_nee said...

Kebaya...
Jom sis...terliuq dah ni dgr ikan bakar....

dotblogspotdotkom said...

terima kasih je?.. belanja la makan.... huhuhuhu

Eye_nee said...

pak Chik...

Boleh ker pakchik nak makan ketam semua ni..dgr2 ada gaut.....hehehehe

Dee said...

dh mcm acara berbalas pantun hah..

Eye_nee said...

Dee..
Balas jgn tak balas...hehe...

Tq Dee masih sudi kemari..

Dearie Pearls said...

thank you babe.
mudah2an kata2 lu menjadi nyata. boleh gua join trip korang lagi.
heeeeeeeeee

kali ni nk g maner?
hahahaha

Eye_nee said...

Daer Mutiara..
Sure jd nyata tu beb...gua yakin...jd boleh la lu join kitaorg tiap2 thn....hehehe

Belum dgr lg thn ni...tp kalau boleh gua nk g obersee...muahahaha...