Rilek la Bro...Gua pon broken jugak...

February 17, 2010

Ni citer petang Jumaat lepas....boss aku bagi balik pukul 4.30...thank kiu boss....hubby aku ttp jugak balik pukul 5.30 jadi aku kene tunggu la dulu kat opis ni....

Geng2 lain semua dah balik..tinggal 2-3 org jer lagi kat opis....dlm kul 5.15 aku pon turun..aku ingat nak kene teh tarik dulu baru balik.....sampai jer kat bawah opis aku ni....aku lihat sorang mamat ni...mamat ni keje kat sebelah opis aku....Insurance company....Naik BMW....baju branded...mmg selalu nampak la...ala2 berlagak pon ada jugak...bila jln.... mendada cam ayam serama...ckp berdegar-degar.....lantak dia la kan....apahal pulak aku kecoh2 ni...

Namun petang tu aku rasa cam nak ketawa sgt.....aku stat citer ekkk....mamat ni tgh on the phone dgn kawan dia....suara punyalah kuat.....cool la bro semua org pon ada hpon tp tak lah ckp kuat sgt cam ko ni...dah tu tak bleh duduk satu tempat pulak tu...berkawad pulak dia depan aku....kiri kanan kiri kanan.....

Mmg clear betul la bual bicara dia......alkisahnya dia nak jumpa kawan dia tu...dia kata dia tunggu kat kedai mamak kat sebalah opis aku ni...maybe kawan dia tu tak nak...kawan dia tu cadangkan satu tempat ...Lebih kurang cam ni perbualan tu....

Dia:Aku tunggu ko kat sini jer la...kat kedai mamak kat opis aku ni
Kawan Dia:??????????????????
Dia:ok ko ckp kat mana kita nak jumpa
Kawan Dia:??????????????????
Dia:Tak nak la aku kat situ...kedai mamak tu kotor la.....tak lalu aku.....SMILEY......

Terus pdg kat aku.......mmg betul bro....kompom...mmg gua pon dgr lu ckp SMILEY....tp aku rasa dia mmg tak der rasa apa2 pon biarpon aku dgr......sbb mungkin dia pikir...ala minah otai rempit ni...sekolah pon sampai darjah 6 jer ni....dia pon tak tau aku ckp betul ker salah......Alahai bro English gua pon broken jugak.......tp tak der la sampai tersashul....sekaliiii kuar SMILEY daaaa.....

Aduhai bro....SMELLY la bro...balik tu gua smile-smile kambing jer kat atas motor......betapa kdg2 gua terpikir......tak payah lah nak berkokok macho sgt bro sdgkan ekor ko masih lagi bergelumang taik.....Bro.... gua nak tanya ni ader tak insurance tuk cover malu.....kihkih.....

6 geng komen :

Natasha said...

hahahahahahahah...terbelit usus ketawa nyer pasal..... apa pun tash nak smiley jer pas nie:d..hahahahahhahahahahahahah

Eye_nee said...

Tash:
hihi,...sampai la ni saya masih senyum2 lagik..kalau ari tu saya ada geng..sure kene bahan mamat tu...sekali smiley kuar daaaaa...tak menahan tul....

~0~ said...

owh...ingat ape tadi..hahahahha

Eye_nee said...

~0~:
hihihi....itu la citer nyer...

ArELeEz said...

muahaha..! giler kentang tul mamat tuh!

Eye_nee said...

ArELeEz..Thanks dropkan komen:

Kalau tak berlagak.. ok lagik sis..