:::Nak Ucapkan Terimakasih Buat Kalian:::

February 04, 2010

Pernah aku terpikir nak luahkan rasa terimakasih aku buat kawan2 blog yg dtg singgah kat bloq sempoi aku ni dan tak jemu2 tinggalkan komen buat aku...Thanks a lot...biarpon cuma di alam maya..aku rasakan korang dekat di hati.......let's start the story....

Kisah sebahagian dari kehidupan Kalian yg wajib aku terjah setiap hari......bairpon terkadang tak sempat ku cicirkan komen.....maklumlah aku berblogging hanya diopis.....



Ini Tentang Hidup......The Story Of My Life......tapi..sebelum tu...Salam Dua Benua untuk semua....This is my lovely world terasa Hidup Ini Membahagiakan.....buttt...No one knowszz......My Life As A Mother & Wife.....mmg banyak cabaran..apa pon...Hidup Mesti Enjoy...Those Lovely Moment in life memang indah...seperti mana indahnya hidup Sham Siti Sehati Sejiwa Sayang Selamanya.......Indahnya cinta Natasha-E1......Sueanne , Solehah dan Suhaida......semoga ditemukan dgn insan yg soleh...Ayoi In Da House...doa akk semoga ko bahagia selalu...sepertimana bahagianya hidup Atty....namun aku sedikit gusar..takutttt...disini kita bertemu...Disini kita berpisah.....maafkan keterlanjuran kata sepanjang aku@ Eye_nee berblogging....Aku sedar......Aku...Insan berdosa...........

Aku sayang kan kamu semua........

10 geng komen :

dotblogspotdotkom said...

huhuhu macam lagu ghau-ghau plak.... cantuman nama blog...

kamu memang SUPERB...

TQ for kaming to my blog.....

Eye_nee said...

Pak Chik:

Aku......Insan Biasa....hihihihih...

SUHAIDA SUPALIO said...

thanks anty...su pun doakan anty sentiasa hidup bhagia n kesihatan yg baik ..amin...

Eye_nee said...

Su Cyg:
Untie ttp jengok bloq Su..biarpon lalety ni untie tak cicirkan komen...Untie ttp tahu apa perkembangan Su...jg tido lewat sgt nak buat bakul tu yer...kesihatan kene jaga...ok.....

blueCITY said...

sama2 kasih walau saya tak ada dlm senarai?
hahhahah

eye nee tak nak cuba ke?
ala jodoh tu la
wakakkak

larik!!!!!!!!!!!

Eye_nee said...

Blueeeeeee......
mana boleh blue tak der...saya dah letak apa...blue tak baca ni..
Jodoh itu???????????boleh ker saya madukan suami saya......HA>>HA>>HA..Gulp!!!!.......gelak2 takuttttt niii....

ayoi said...

kan kelas mak hayam.....entry paling kreatip sgt nie....nanges!!!

Natasha said...

Indahnya cinta Natasha-E1...Alhamdulillah syukur kerahmat Allah kerana mengurniakan cinta yang cukup Indah...keindahan dan Kenikmatan yang tidak terbatas diberikan pecipta pada hambanya yang sanagt kerdil ini sebagai nikmat hidup walau sekadar pinjaman duniwi....

Perghh berfalSAMPAH plakk hakakkkkkkkkk!!!!!!

eye-nee... di sebalik keindahan cinta itu sebenarnya byk menuntut airmata tuan punya keindahan itu.... ishhhh x mo lalui itu semua lagi...alhamdulillah akhirnya kami bersatu walau luka nya beribu

Eye_nee said...

Ayoi Ting Tong:
Kelassssss menjahitttt.....thaks Yoi..ko yg tak jemu2 dtg bertandang..

Natasha:
Kepedihan,kesengsaraan,kelukaan semua itu menjadikan kita lebih tabah..no pain no gain dear...

Natasha said...

you rite eye-nee..... tapi luka tuh masih terkesan hingga kini.... sangat terkesan