::::ENtiti::::Realiti atau sekadar Mimpi

February 12, 2010

Entiti......benarkah keujudannya boleh kita lihat.....benarkah kelibat nya boleh kita saksikan....Gambar kat bawah ni Si Kakak ambil sewaktu last paper SPM Thn lepas..anak aku bersekolah disekolah berasrama di Kuala Lumpur......

Pada awalnya dia takut nak beritahu aku...sbb dia cakap kakak bawa h/pone kat sekolah tanpa pengetahuan mak...kakak cuma nak amik gambar kawan2..lagipon dah last sekolah....

Gambar ni dia ambil sewaktu prep..nak usik member dia yg tgh tido tu.....last2 nampak kelibat wajah lain....gambar ni bukan ku edit... bukan super duper impose...direct from anak aku punya h/phone........last aku ckp agaknya dia pon nak amik SPM ngan kakak sekali kut...tu yg dia join prep sekali ngan korang..takut gagal lagik...hehehe...marah si Kakak kat aku....."Kakak ckp betul2 mak boleh main2 lagi..."

Aku cuba suruh anak aku tgk betul2 mungkin salah seorg kawan mereka...anak aku ckp tak mungkin sbb belakang tu tingkap...dah tak der meja lagi...lagipon kene pakai tudung waktu nak pergi prep ni.....

Kat mana wajah entiti tersebut sila carik sendiri yer..takut nak tunjuk..nnt dia gigit jari telunjuk aku......huhuhu.....


V

V

V

V



10 geng komen :

SUHAIDA SUPALIO said...

aah la..anty,nmpak..aduss..seram la pulak..

Natasha said...

ahakz..... dia penah study kat c2 dlu kot:)

Eye_nee said...

Su:
Tasha:

Mereka tak kan ujud tanpa izinNya...

ayoi said...

ayoooo takottt!!!!....

idong die sedabak gitu persis yasin senario...*oppss*

Eye_nee said...

Tu la Yoi:
Antu ni cam giler glamm gak Yoi...mcm Dak AJ..hahahah...asik nak interprem jek..AJ jgn Marah Nok....

Seram Yoi..si Kakak sampai tak leh tido....sib baik dia tunduk jer..kalau dia say yessss....tunjuk peace ker....Ker tunjuk taring Keliwon Dak Ai sewel...mau akk merayu kat ko mintak tunjuk umah bomoh mak esah ...nak pulihkan semangat kakak....

~0~ said...

ahh.....terkena

Aini said...

adoi seram bulu tengkuk tengok..

Eye_nee said...

~0~@Zaidi
Terkena??????....

Cik Sama Nama:
nak buat cam ner...terinterprem pulak..

Saira Razib said...
This comment has been removed by the author.
aRoL said...

seram la pulak cik kak oii, tgh layan blog sorang2 dalam gelap ni..