5A....2??????...Congrate!!!...

November 20, 2009

Salam Hari Jumaat....memula nak ucapkan tahniah buat anak buah aku....AIDA RAIHAN....mendapat keputusan cemerlang dlm UPSR...5A...tahniah Aida...Chik Ani doakan Aida terus cemerlang nnt yer........dia ni seawal tadika lg dah menunjukkan tanda2 kecemerlangan itu...p/s:...Zati thn depan pulak....jd kan lah Aida ni contoh yer Zati...... Tahniah jugak buat Busu(Adik ipar aku) dan Diah sbb berjaya mendidik anak korang dgn jaya....









Ni pulak....Aku nak ucapkan "SELAMAT HARI LAHIR" buat office mate aku.......SUHANA SUHAIMIN.....perempuan yg bertanggungjawab membawa aku kelembah blogging ni...TQ SU...Finally after 41 years of age akk jumpa satu bende yg buat akk happy sokmo......




Dgn Izin yer Su......Aku nak citer ckit budak ni...dia ni punyalah pendiam kat opis....selama 8 jam bekerja tu dia akn duk ajer kat tmpt dia.....sekiraan aku la dia cuma akan lalu kat depan aku tu tak lebih dari 5 kali jer sehari...pi tandas....tak penah buat air kat pentri....tak penah makan2 biskut kat pentri .....tak penah nak ular lidi cam aku....aku ni sehari tah berpuluh2 kali duk berjalan kedepan kebelakang kat opis aku...dia duk bertapa jer kat tmpt dia....dia ni jugaklah yg aku harapkan tuk merempit bersama dari opis kerumah bila hubby aku ada game bola....sib baik umah kami tak jauh...one way jer...tq Sue jasa mu dikenang...nnt akk nak tumpang merempit lg yer.....
Akk nak say TQ so much pada Sue buatkan bloq akk yer....byk bender lg Sue kene ajar...maklumlah akk ni hormon dah menurun....otak dah tumpul.....tp jiwa ttp rasa mcm muda....
tak menahan ayat ni......WISH U ALL THE BEST........

7 geng komen :

D.O.U.B.L.E...S said...

seronokkan ..tengok anak2 kita berjaya...ala anak saudara pun anak kita juga...

ayoi said...

oh tahniah buat anah buah ko kak...
dan utk sue tu ko promote sikit blog ting tong aku nie...kot2 next time die plk tunjok taring...sapaq tau na!!!

Eye_nee said...

CT:
betul tu Tee...anak buah pon ank kita jugak kan....vangga sgt kat Aida tu.....
Ayoi Teng Teng:
Toche2....bukan kat sue je akk pomot blq ko ni Yoi....kat Tok penghulu...JKK Kg....Tok Mudim(cuba tgk ko punya..terlebey ptg kut)....pdk kata se-kg la aku pomot kan....hang bayaq ckit komisen kat chek naa.....

puanrazma said...

tahniah pd adik aida
aunty kasi apa yek!!!!

Eye_nee said...

Razma:
Tula akk masih dok pikiaq2 ni nak bg apa yek.....

SUHAIDA SUPALIO said...

tahniah antie...bagi jer buku untuk form 1..buku rujukan..adik su yang tahun 5 dapat UPKK 7A 1B..su pun xtau nak bagi present per kat dia..semalam dia dapat anugerah dr sekolah agama coz kputusan cemerlang..cita2 nak jadi doktor..tapi su cakap kat dia jadi doktor pas tu jadi menteri nanti senang nak pi maner..kalau traffic jam kat jalan raya ada org bagi lalu..hehehe..

sueanne said...

Thanksss kak..siap buat n3 pasal sue lagi..hehehhe..

wokeh..nanti nak tnye psl blog..no problem..tnye jer..jgn malu2x.cewahhh..sape yg pemalu sebenarnye..hahaha