Ku Ku Ku Punya Cinta...Abadikan Selamanya......

January 21, 2014



As-Salam Gengs
Alhamdulillah masih bernafas utuk kita bersujud lagi kepadaNYA gengs.


Huhhh!!! dua N3 thn 2014 ni tajuk berdangdut saja....
Apa ada haldgn lagu dangdut ...jiwa tetap rock kental....iman juga kena rock kental jugak kan gengs


18/01/2014
16 thn sudah dia
AFIFAH IZZATI
Buah hati pengarang jantung ku yg kedua
Kamu sudah dewasa rupanya
Cepat sangat mak jd tua
 



Tradisi biasa keluarga aku.Kami tak pernah adakan parti2 harijadi.Yg rutin dan kebiasaan aku dan suami
akan bawa anak2 makan2 bila tiba hari lahir mereka.Itu sahaja.Boring agaknya mereka.Jangan nak boring sangat ok.Mak masih ada kuasa.Duit mak punya.Punya lah Grand kejam mak kamu kan, Zati.









Kami Ke AROMA IKAN BAKAR, K.SELANGOR.Jd lah yer Zati, ini jer kemampuan mak ko .Hotel 5 star tunggu Zati keje dan belanja mak pulak makan masa besday mak yer.





Ayah Zati yg hanya menurut saja ajakkan aku utk makan2 keAROMA ni gengs.



Lauk pauk yg ala kadar saja.Alhamdulillah masih ada rezeki makanan kami.untuk hari kelahirannya.


ZATI
Mak sayangkan Zati dunia akhirat
Mak sentiasa mahukan yg terbaik buat Zati
Maaf kan Mak andai ada terkurang pemberian
Maafkan Mak andai ada terkasar perbuatan
Mendidik kamu sebaik mungkin
Kerana Kamu Amanah ALLAH
Tersia mendidik kamu
TerAzab mak dan ayah kemudian hari
Terlalai menegur kamu
KeNeraka Jahanam tempat kami nanti
Semoga Kamu tidak melebihkan dunia
Hingga terlupa Akhirat tempat kekal kita
Jangan kamu bergaya sehingga terbogel kepala
Jangan berpakaian bagai membalut sibuah nangka
Biar tidak berjenama didunia
Tetapi akan  branded di Akhirat.


PEMBERITAHU:Kalau BONUS mak hebat thn ni.HADIAH yg kamu mahu pasti mak beli.





14 geng komen :

diana said...

selamat hari jadi zati..:)

:: Mrs.Eady :: said...

Selamat HariJadi adikku Afifah Izzati :)

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun kelahiran ke 16 Izzati. Moga pesanan mak/ayah kekal diingatan..

Kesuma Angsana said...

hppy birthday izzati... sama2 KA aminkon doa tu yer ! amin2

atuk said...

Assalamualaikum Eye

Assalamualaikum Afifah Izzati
moga menjadi anak yang solehah

❤Kamsiah❤ said...

manis anak dara...semoga Zati membesar sbg anak yg solehah..yg mengenang jasa org tuanya...

Eye_nee said...

Diana
Tq sis...

Eye_nee said...

Mrs Eady..
Tq dear

Eye_nee said...

Kakzakie...
Tq kak...Semoga yg baik2 sahaja jd ikutannya...

Eye_nee said...

KA...
Tq fren...Aminn..

Eye_nee said...

ATUK..
Waalaikumussalam TUK...
Aminn..InsyaAllah..

Eye_nee said...

Kamsiah...
Tq sis...

eMMe said...

Salam Kak Eye Ne,
Sihat hendaknya...
Me n de little cute family Alhamdulillah...

Sis, not bad loh Aroma
i love it too..
penah le gi skali..
tak pueh makan...
rase nak gi lagi,
tapi..tak tau bile..
InshaAllah..

Amboi Zati, anak dara mak no 2, makin cantik jelita, belajar rajin2 nak... tolong mak, jaga mak, ayah jgn nakal2 yea.. gud luck, next year SPM.. dudapdudap le jantung mak hang, hahahaha...

bai kak!

Eye_nee said...

eMMe..
Waalaikumsalam sis...
Sihat Alhamdulillah sis..
Kat Aroma yg jenuhnya nak menunggu tu sis...TQ atas pesanan buat ZATI tu...