W.W.....Bisuuuuu....

January 11, 2012

Salam gengs......




Pengalaman Menyeronokkan....

Kakak + Zati.....nak kena Vacuum....


James Bond Island.....Phuket....

18 geng komen :

Ati Masrif said...

salam,

wahh...bestnya
bila pi..tak beli FM lebih ke ..heee~

Eye_nee said...

Ati Masrif...
Waalaikumsalam T...

15-17 dec ri tu T....sori lah T ada beli tp dah abis agih-agihkan...lain kali yer T....

kakcik said...

Tak rasa gayat ke naik gajah tu? :)

kakcik said...
This comment has been removed by the author.
Eye_nee said...

Kakchik...
Gayat kak...dah lah terhayun kekiri dan kanan..tp pengalaman yg seronok kak..

Hanis Azla said...

wah.. percutian james bond anak beranak yg menyeronokkan.. p/s cunlah gadis bond tu kak.. he..he..

jedi said...

wah seronok bercuti ngan keluarga gitu...

Eye_nee said...

Hanis Azla....
Siapa bilang gadis melayu tak menawan....hahaha..

Masa ni akk kena gelak ngan kakak dan Zati...."Mak agak2lah posing tu"....

Eye_nee said...

jedi...
precious time kan bro kalau dgn family ni...

eMMe said...

syok naik gajah, tak penah naik pun... Sis Eye Nee gi Phuket tu...mesti best kan, kan...

Cho Zila said...

memang kenangan terindahler ni... cantik yerk phukettu..

Eye_nee said...

eMMe..
syiokk sis naik gajah tu...tp akk tak cdgkan percutian keluarga ke Phuket ..pHUKET Lebih "hidup" diwaktu mlm dan terlalu ramaiiii thaigirl yg "bersidai" disepanjang jln kat Phuket town menawarkan pelbagai khidmat...but some places panorama mmg superb sis....

Eye_nee said...

cho zla...
Percutian dgn famili sis...mmg super duper indah...byk tempat2 exsp...pulau2 mereka yg indah2....

Munnafendy said...

waaaa phuket la! bestttttt... =)

rATu kEBaYA said...

bestnyer kak... lagi2 pergi dgn satu family.. makin bertambah bahagialah kan kak..

Pok Amai-Amai said...

Wah...bercoti le....sonoknye!

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Seronoknya bercuti. Saya belum pernah naik gajah lagi. :)

Salam ukhuwwah

Rinna said...

Pemandangan yang cantik.. :)