Phuket with Love...

January 11, 2012

salam gengs..

terlalu byk gambar..terlalu byk cerita utk dituliskan...aku tak mampu....

biar gambar bercerita....

Bercuti dari 15 - 17 dec 2011 hari tu gengs....



Safari Island..Ada gajah show..En. Husband sukarela tuk diurut oleh gajah....Belalai tu berada di kedudukan yg lain macammm nampakkk!!!!...

Kilang kasenut,asam-asam,keropok2,ikan bilis ...sesi merasa yg lebih..beli tidakkk...

paparazi ramai sgt...nak kena penumbuk!!!!

Celebrate besday en Suami disini...Hepi Besday Dear..Semoga Allah sentiasa merahmati mu...



Koh pangee Island...Kebanyakkan penduduk disini beragama Islam...






Dah macam model la pulak ko ni Kak.....kononnnnnn!!!!

Dua gambar ni paling aku suka gengs...

Tgk Yana gengs usha semacam jer bila ayah dia peluk aku...rilek lah Yanaaa....


PEMBERITAHU:Indah negeri orang..jauh berjalan cantik pandangan...byk pengalaman buat kenangan masa kemudian...

30 geng komen :

:: Mrs.Eady :: said...

SYOOOKK NYER! :D

eMMe said...

akak Eye Nee~ satu je saya nak ckp!! Happening Laaa~

WuMing said...

Wah pii Thailand...

Eye_nee said...

Mrs Eady...
Syiokkkkkk oooooo....

Eye_nee said...

eMMe...
Sentiasa happening jer sis ko ni geng...

Eye_nee said...

Wu Ming...
Phuket, Thailand....sawadika...

ieda said...

ooooooooooo akakkkk
mentik2 kat sana yeee ngan cik abanggg ekekek
lomantikkk maluu je saya tgk wajah akak tuu ekekekke ;)

Eye_nee said...

ieda...
malu malu naga sis...hahahaha...

Teenager Housemaid said...

wahh bestnye..:D

p/s: followed cni..:)

So Shy Lady said...

woh snyap2 g phuket ye. dpt tngok gajah tu...sungguh tak aciiiiii....

last pic tu mmng loving la 2 org tu... patutnya senep b2 lg molek rasanya he..he..

Eye_nee said...

TH..
Tq follow..bercuti ngan famili sis..mmg best...

Eye_nee said...

SSL...
naik gajoh tu ambo takuk...dibuaknye gajoh tu naik minyak...jd minyak dagu ambo...hihi...

Rinna said...

Wahh romantik di amor ler.. hehehe.. bestnyaa jln2 ke Phuket.. anak2 pun dah besar2 senang nak bawa berjalan2kan.. :)

anitadiana said...

bestnya jejalan negara org..tengok gajah tu ngerinya..kalu dia naik minyak..bahaya-bahaya...

LYAfrina said...

bestnyerr... cantik sgt view kat ptai tu....

tkut tgk gajah sdg mgurut tu..

shameel Iskandar said...

bestnya dapat gi phuket. saya entah bila dapat ke sana. mudah tak nak berkomunikasi dgn diorg. stu lagi makanan halal senang dapat tak kat sini

Eye_nee said...

Rinna...
Hehehe...sesekali nak bermanja dgn ayah anak2...

Eye_nee said...

anitadiana..
Tu la Ta..gajah2 tu dah lah besar2...Alhamdulillah selamattttt...

Eye_nee said...

LYAfrina..
Tq sis singgah dan tinggalkan jejak disini..

Mmg cantikkk sgtt view dia sis..kalau sunset lg cantikkk...

Eye_nee said...

Shameel...
Tour guide boleh sedikit berckp Melayu..Makanan halal biar pun terhad..namun tak susah nak dicari...Pemandu Teksi(Tuk-Tuk) ada yg boleh berbahasa Melayu..Tiada Masalah yg besar lah dari segi makanan...

noor said...

wah bestnyer gi phuket..best sana kn nor pun suka last pegi masa trip cpany dulu lama dahhh

Eye_nee said...

noor..
dan kebetulan masa pergi ari tu..ada phuket carnival...town phuket ari tu mmg tak tidur lah...wake up all night long....

Tq sis kamu singgah disini...

MaryaYusof said...

Seronoknye...Tak takut ke kena urut dgn gajah suami awak tu? huuuhuuu... salam kenal & follow di sini~

Eye_nee said...

Marya Yusof..
Seronok sis disana...takut jugak sis...tp ada dua org pelatih dia disitu rasa confiden la sikit....

Tq sis dtg singgah,follow dan tinggalkan komen disini...

Ros said...

Salam Eye nee,

Boleh percaya ka gajah tu Eye....takutnya kak Ros...

Syoknya boleh pi melancung tempat2 yang macam ni kan....Bila la...Kak Ros nak sampai kat sana ....

Eye_nee said...

Ros..
Waalaikumsalam kak Ros...

Takut jugak kakros memula tu..walaupun jinak..tgk badan dia yg besar tu....serammm...

Ada Rezeki boleh lah pergi kakRos...InsyaAllah...

Ati Masrif said...

ya Allah ...beraninya hubby
kamu tu...silap langkah..haruu

memang seronok berjalan ni
bila balik macam terapi minda kan

pstt..takde FM lebih ke buat le GA ke ..i like FM :D

Eye_nee said...

Ati Masrif..
Mmg tak der niat nak buat GA pun T...tu yg dah abis saya agih2 kan...

Ps...pegi keje naik lori..i'm sori..hihihi...

Cik Ina Do Do Cheng said...

amboi gambo bawah romantika habis
: ). sampai pun ko ke sana geng, aku je belum.seronoknya gi phuket, ngan anak beranak, semoga Allah SWT panjang umur dan murahkan rezeki suami ko, dan perkahwinan ko berdua kekal kehujung nyawa.Amin. suami

Eye_nee said...

dodocheng...
InsyaAllah ada rezeki ko buleh pergi kesini Na..Terimakasih atas doa ko ni sahabat...semoga kau pun begitu juga geng...