Makan..Makan..Makan Dan Makan Lagi..

December 03, 2010

Salammmmm Gengs Semua..dah terlebih harakat salam aku tu..hehehe

Gengs..ari ni mood aku dah beransur pulih....

Pulih2 jer ckit terus nak citer pasal makan.....kihkihkih..

aku dah sediakan tutup periuk buat perisai..kalau2 ada selipar sandal juekbox singgah nnt...

Ok gengsssss...jom layan ek...

Onthescene ni hari Khamis lepas..acara wajib opis aku gengs..celebrate Harijadi staaf...so this time kami semua makan kat Care4 sebelah opis aku ni jer....Makan Western kali ni di..VIVO AMERICAN PIZZA & PANINI...aku pon tak tau apa tu Panini...adik bongsu PADINI kut..tah la..



Dua Budak punya Besday...BALA & SUE..
Hepi Besday gengs..



Biasa la kan sesi tunggu menunggu...posing2 citer...rutin ni...


Dua kek..opis yg sumbangkan...Besday girl senyum gembira....Pizza terhidang depan mata...perut lapar tak kan nak tgk jer...per lagi mulakan lah acara...



Tuan tanah kedaung punya portion...Pish & Chip + Manggo Jusz...ahhhhhhhh..sorga..sorga....

20 geng komen :

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak...ko lepas nie boleh amik alih...tugas serina la..jadi pengacara jalan2 cari makan..asal aku datang sini..makanan..asal sini jerk makan..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mak tension hoke... :P

al-lavendari said...

salam.


terlioq tengok fish n chip tu .. tapi kat mana dia letak chip kat ikan tu ? hehe

Dearie Pearls said...

salam sejahtera..

hehee..

gua tinggalkan jejak nie...
heeeeeee

hi kak..

Eye_nee said...

Bonda Amani..
kihkihkih...abis itu jer citer mak noksss....kau terima lah seadanya yer...

Eye_nee said...

Tuan al-lavendari..
Chip tu dah termasuk kat dlam perut tuan bloq......Tq Tuan sudi singgah lagi kesini...Mari Berpantun Tuan..

Terimakasih Setulus Hati
Tuan Datang Singgah Kemari
Lama Menyepi Ingatkan Tak Sudi
Jika Tak Keberatan Singgah Lah Lagi

Eye_nee said...

Marudu Pearls..
Tq sis..wa terharu ni...

kak ina mail said...

fish n chip memang peberet forever.ikan ikan aku suka sekali. ko punya office , best ye.ada celebrate besday.

Eye_nee said...

Ina Mail..
Alhamdulilah aku keje kat sini Na...kebajikan kira terjaga la kat sini....nnt aku update citer company Trip yer Na..ko Tungguuuuuu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wahh..setiap tahun camni ek? bagus betul.


.
.
.

Sue !

kim salam lagi kat dia.

pesan kat dia, rindu dah ni....

Eye_nee said...

Azrina0307...
Mmg tiap2 thn buat cam ni Na..InsyaAllah nnt akk kirimkan salam rindu ko kat dia yer...

al-lavendari said...

salam maal hijrah dari saya. semoga tuan rumah terus cemerlang.

psst .. saya dah buka semula blog puecorangxret. dulu awak ada singgah sekali sekala.

datanglah lagi !

Dee said...

asyik mkn je ni..kalo dee ni mesti kembang semangkuk..hahaha..

eMMe said...

Sis Eye Nee~bukan Eye Nee la namenye kalo takde entry makan2 kan...bak kata pepelisies, leh amik alih tugas serina sementara nak abis pantang ni, hehehehe....

Eye_nee said...

Tuan Al-Lavendari..
InsyaAllah saya kan kunjugi lagi bloq Tuan Tu..masa terkadang membatasi....

Eye_nee said...

Dee...
Kembang Jugak Dee..tp tak byk...

Eye_nee said...

eMMe..
Heheheh..Jemput makannnnnnn...

rATu kEBaYA said...

kak aku nengok pis n cip ko tu meleleh air liur aku kak... tgk pun aku dah nampak sorga depan mata..

Eye_nee said...

Kebaya Kiut..
hehehehe....ko ni kannnn..abis pertandiagan ratu kebaya daerah T.Karang bulan depan cam ner...Ko jgn Kebaya..kene baling ngan telor busuk nnt...kahkahkah...

Rinna said...

Bestnyaa makan2 sambil celebrate besday lagik.. Makan pun sedap2 plak tuh.. :)

dotblogspotdotkom said...

wow!!...western food kao.... nasib baik tak makan HD Western digital.. huhuhuhu..

salam tahun baru hijrah....