Kata Puasa..Tp Nak Citer Makan..

September 28, 2010

Salam Gengs Bloq
Salam Gengs Pembaca Senyap
Salam Gengs PAS.....Pastikan Aku Selamat
Salam Gengs UMNO...Usah Memaksa..Never OBlige
Salam Gengs PKR...Patut Kena Rombakan
Sejahtera Buat gengs MIC....Malam Ini Cerita.... dan MCA ...Masih Cari Alasan

Tak sama parti tak per asalkan kita gengs...ahaksss...


Ok gengs...kisah Jumaat Lepas ni gengs..baru nak kuar hari Selasa...ater aku BZ ckit kat opis ni gengs..ada Internal Auditor dtg...so aku kepochi la ckit....





Agak korang la kan gengs...dari jumlah gelas ni dgn baper gengs opis aku makan hari Jumaat ni..
4 orang????....teka lagi..teka lagi..

Sebenarnya aku makan 2 orang jer gengs...mula-mula tu order air kosong...pas tu tukar pulak...siap aku panggil Macha tu suruh tukar air kosong tu...aku ckp air kosong tu tak sedap...kurang manis....Sib baik aku nagn Macha tu kamceng...tidak kalu mau kene mandram aku....tukar Air Soya Kacang pulak....Jgn marah eh Macha..customer is always right...siap geleng kepala sekali....steady la Machaaaa....



Aku Punya Portion...Clayport Yee Mee...dan Yang Depan tu Cik Su Punya...aku tak hengat la pulak apa nama dia..tp sodappp..


Opis Orang lain hari Jumaat adalah Hari Berbaju Kurung...Opis aku Hari Jumaat adalah Hari T-Shirt dan Jeans....Makna nyer gengs...Baju Kurung aku cuma dipakai pada Hari Raya dan Majlis org kawen jer la nampaknya...Hari biasa non ado aku nak pakai baju kurung..Aku suka tempah Baju Kurung...Tp tak suka pakai...apakah ini stement....

14 geng komen :

GreenAppleKu said...

Note politik di atas best..hehehe

NoRMie said...

takpe kak.. baju kurung tu tempah je bebanyak.. anak dara kan ado tigo.. turun temurun lagi.. hohoho..

Eye_nee said...

Cik GreenappleKu.
Hehehe...saja jer bikin panas hot..

Nor..
Sbb keturunan la akk risau ni Nor..Yana pon telah mengikut Jejak langkah mak dia..."Pagi raya jer pakai baju kurung..lepas tu Adik tak nak pakai lagi"..stement Yana....huhuhu...

Rinna said...

Hmm..sedap plak tgk Yee Mee tuh.. :)

Eye_nee said...

Rinna..
Lama tak mkn tu Na...sekali sekala pekena Yee Mee..mmg marveles la...

kak ina mail said...

salam geng.dah lama tak update.buat mak terliur ngan claypot yee mee tu .baju kurung forever. betul kata ko semua geng tak kira politik.

maiyah said...

amboii.. kita makan dulu ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku lagi la kak..berbaju kurung di pagi raya jerk..waka.waka.eh..eh....nak berbaju kurung g keja..adalah sangat xsukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

blueCITY® said...

salam,

huwaaaaaaaaaaaa
tengok gambo2 tuh
hukhuk






masih puasa gak lagi nih
lalallaal...

Eye_nee said...

Ina Mail...
Aku pon pencinta baju Kurung jugak Na...cuma memakainya aku hambar..namun ttp BK ni menjadi pojaan hati ku...We geng forever..

Maiyah..
Jemput makan....

Budak Pepel Bonda Amani..
Kita Serupaaaaa....

Blue City...
Tergoda yer Blue..nnt dtang sini saya belanja..lepas abis puasa OK....

dotblogspotdotkom said...

selagi bulan raya nih tak habis... selagi tu le dok cite pasai makan....huhuhuh

Eye_nee said...

pak Chik..
nak buat camner...makan situ sana sini...

A.I said...

sama la ngan opis aku ni kak. hari jumaat adalah hari meRUGGED. heh heh..

Eye_nee said...

Dak aI SEWEL..
aKK kalau ari2 pon dpt pakai jin&T tu pon bahagia ko...tak yah basuh byk baju....seminggu sekali baru basuh itu jin..