Piknik @ Berkelah..

March 10, 2010

Berpiknik@Berkelah aktiviti riadah sekeluarga yg memang seronok...tak kisahlah kat mana nak berpiknik kan...Pergi Taman ker...Air Terjun ker...Sungai Ker janji boleh duduk2 sekeluarga sambil makan2 dan berborak2...semua ni sebenarnya tuk mengeratkan perhubugan kekeluargaan tersebut..

Mlm td aku sekeluarga berpiknik...Tiba2 ayah budak2 ni ajak berpiknik pulak....Dah malam2 ni..apa hal lak ayah korang ni ajak kita berpiknik....Ikutkan jer la..malas aku nak bising2...

Maka dgn berat hatinyer Kakak, Zati & Yana pon kene la mengangkat makanan ketempat Piknik tu...

Taraaa.....Berpiknik kat ruang tamu lah kami mlm td..kira orait la kan....ni la gara2 si Ayah bebudak ni..teruja betul nak tgk Discovery Channel mlm td....Rivers Monster...Pasal Ikan2 pemangsa Di Sungai Amazon...Hubby aku ni kalau pasal citer mancing ni tak leh tak tengok...cuba kalau anak2 nak makan kat ruang tamu ni tanpa sebab..mesti kene marah...kalau kehendak dia tu...kami kene turutkan jer..Untung betul yer jadi Khalifah kat rumah kan...Arahan mesti jer kene patuh...



8 geng komen :

SUHAIDA SUPALIO said...

bestnyer..cam family jugak ni..sk picnic dpn tv biler ader citer best..dah lame anty xupdate blog..bz yer..hehe

Eye_nee said...

Su:
Ha ah la yang awal2 bulan ni mmg membizi sbb 10hb date line for closing Acc...tu yg tak sempat nak update..jeling2 jer bloq kekawan...

dotblogspotdotkom said...

memang tak menahan... x kisah le ..janji makan berjemaah.. ada keberkatanye...

Eye_nee said...

Pak Chik:
Ckp otai mcm pak chik ni mmg ada point...betul tu..janji mkn berjemaah kan..

maiyah said...

tu le yg sronok;)

Eye_nee said...

Maiyah:
sronok kat depa la...hak kita ni lepas tu nak angkat semua lauk balik pi dapuq..huhuhu..

Solehah said...

hehe..nampak meriah n rasa sedap pulak..ya la mkn ramai2..syok..

Eye_nee said...

Solehah:
Sesekali bebudak tu dpt mkn kat depan..seronok la dorang..