Good Bye My Fren..

March 23, 2010

Hari ni Last day untuk member baik aku kerja kat sini....Sedih gua ni Kaw...macam dah jd tadisi ofis aku setiap kali ada staff yg akan berhenti kami akan meraikan mereka dgn makan-makan....kira mcm tunjukkan penghargaan pada rakan yg berhenti tu sepanjang mereka bekerja kat opis ni....Hari ni kami makan-makan di Holiday Villa...pekena Dim Sum..

Ni la Kaw Kit Fun member bukan melayu kamceng aku kat opis ni...kawan yg satu kepala dgn aku..yg bila berbual aku akan gunakan "kau" dan "aku"... tak der protokol....yg boleh gelak2 kalau aku boring...yg selalu belikan aku chocolate kalau dia outsation ke Langkawi...yg selalu gosip-gosip ngan aku kalau time-time pecah kepala bila keje byk...kawan yg selalu akan aku kutuk-kutuk kalau Liverpool kalah...dia ni peminat setia Liverpool.....Kawan yg selalu aku citer2 kalau ada apa hal yg aku tak puas hati kat opis ni....sekarang lu dah nak blah Kaw....mesti gua terasa sgt bro....

Wish u good luck my fren....



Masa mula makan..tak ingat nak amik gambar...aku kelaparan..teruk betul aku..aku kalau lapar sampai boleh hilang ingatan...apa ke teruk punya perangai aku ada daaaa.....Ni gambar aku amik dah hampir tiga suku mkn...tu yg nmpk belen-belen dia jer..i'm sory...hihi..



Ok la Kaw aku ada sedikit poem la tuk kau...aku bukan pandai sgt pon nak berpoem-poem ni kaw...kalau poyo mungkin la....Ok Kaw..harap kau akan lebih berjaya lagi...semoga kau cepat ada awek....Don't forget kami semua kat sini.....

V
V
V
V
V






5 geng komen :

blueCITY® said...

selamat jalan kawan eyenee..
semoga berjaya ditempat lain kan
heeeeeeee

Eye_nee said...

Blue:
Sedey Ni Blue...saya sayang semua kawan-kawan saya...blue kawan saya kan...Sayangggggggggggg Blue....

I wish him semoga berjaya....

Solehah said...

baru nak tengok gambo dim sum..hehe

SUHAIDA SUPALIO said...

ala..br nak tgok gmbr dim sum tu..hehe

Eye_nee said...

Solehah:
Suhaida:

I'm sori...akk korang ni mkn tak hengat donia u...