Ini Saja Yg Ada..

September 07, 2011

Salam gengs Semua...

Ramai gengs dah bercerita tetang Sambutan Raya Mereka...

Raya aku thn ni cukup sederhana

Ramai rumah sahabat aku kujungi

Dan Ramai juga gengs yg hadir kerumah aku

Hanya Gambar2 seperti tidak ada thn ini

Aku cukup tidak teruja mahu mengambil gambar2 Raya kali ini

Hanya ini yg ada...itu pun ehsan dari anak saudara ku...sewaktu kami berkunjung kerumah nya...






"SELAMAT HARI RAYA GENGS...MAAF ZAHIR DAN BATIN"


PEMBERITAHU:seperti tiada apa yg hendak diberitahu....Ceria Selalu gengs....

22 geng komen :

NM02 said...

lagi?

menu raya?

Eye_nee said...

NM02..
Noks..kakak ko ni tiada ambil gamba noks...

Biar pon ari tu ipar duai dtg akk jamukan nasik..berlaukan

Sambal Tempoyak Udang + Petai
Sayur Campur Special

Non Adi Picture Noksss..akk ko ni over Lemau thn ni...

Rinna said...

Selamat Hari Raya.. nasib baik ada gambo dpt gak di abadikan di sini ekk.. :)

Cik Ina Do do Cheng said...

geng ada gak yang boleh dibuat kenang-kenangan. aku pun tak de gambar raya. tengah sibuk manalah ada masakan nak ambik gambar. setiap kali raya aku pun cam tu.

Papa Mifz said...

kira ok la nih....drpd langsung xde kan...;)

ieda said...

ok lah kak .. janji ada sekeping kan :) sweet ape kak :)

Bigdaddyz said...

asal ada pun ok....

Pepel BoNda AmaNi said...

sama la kak..taun nie pun mood bergambar adalah ke laut....sebab pertama adalah...kena beraya umah en dedi dulu di hari raya pertama..hahahahahahaha..terus mood kelaut...dasar kan...

rATu kEBaYA said...

saya ada gambar kak.. tapi saya malas nak update blog.. huhuhu... lemaukan

Hantu Kak Limah said...

aku tak sempat nk amik gambor lg.....psl sebok duk cari stok darah...hahhahhahahha...........
teringin pulak nk bergambor camni......huhuhuhuuhu....

Mommy Fara said...

Agak-agak, dah reda dr mabuk raya lom nie? Heheheheh....

eMMe said...

tak puas tgk la sis, put some more pic plsssss.......hehehee...

Selamat Hari Rayaaaaa......tentengteng!!

dotblogspotdotkom said...

ok la tu.... pakcik pun tiap kali raya.. memang tak lepas peluang ambik gambo..... tapi buat perkasam dalam pc.....

huhuuh salam eidulfitri juga

shameel Iskandar said...

salam kak.
takpe w/pun takde gambar. yg ptg kemeriahan raya tetap dirasai.

Selamat Hari Raya dan Maaf zahir dan batin.

ILA HonEyBuNNy said...

gengs...ila datang beraya neh...

nak duit raya..hehehheh

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

:: Mrs.Eady :: said...

jadi la dari takde kan kan kan :)

wahida said...

salam aidilfitri kak...
tengs sudi singgah blog dan drop komen...awat tak follow sekali?
kita dah lama follow sini...

ok lah ni kak...ada jugak kenangan di pagi raya...saya pagi raya kamera buat hal...tak de gambar sefamily pun...huhu...ingat esok nak pakai baju raya amek gambar kat studio...hehe...

Kakzakie said...

Keluarga Eye_nee tak ramai ke? Kalau kakak tak menang tangan. Masak tak berhenti ada saja saudara yg dtg.... Masak kena guna periuk besar tak cukup kalau periuk kecik....hihi...

Hanis Azla said...

saya pun kurang sikit ambil gambar sendiri di hari raya.. yg penting kemeriahannya tetap di hati.. seronok tgk gambar family bahagia akak.. semoga sentiasa dirahmati hendaknya..

gedek! said...

sekeping gambar yang berjiwa lebih bermakna dari berkeping-keping gambar yang tak jerjiwa....


(jangan sakit jiwa sudah...)

So Shy Lady said...

jelas clear dgn latar rimbunan hutan kt blkg tuh...perfect kak wpun skeping ;D

sy pon yellek...gmbar anak ada la byk