Party Time..

November 19, 2010

Yuhuuuuu...Salam gengs Semua.....

Aku kembali bersiaran setelah hampir seusia Zombi kg. Pisang tak mengupdate Bloq

Gengs Semua macam mana Ok tak...

Korban tahun ni baper ekor lembu tumbang......Hah!!! ada yg kene tendang dek lembu..ish...ish..ish....hati-hati geng.....

Ada Yg terluka terkena golok sewaktu melapah daging....cam ner tu geng...ramai pulak raja bersiong kat Kg. nnt......

Ok La geng..ni sambungan citer Hari Jadi Yana ari tu...aku celebratekan birthday dia kat Tadika dia jer....biar dia happy sikit meraikan besday dia ngan kawan-kawan dia kat situ....

Ok la gengs...layan jer la gambar yer....



Kek Dan gudies dia...



Posing Bersama kek Minie Mouse dia tu...Dek sila control senyum yer...pagar kamu dah roboh tu...hehehe



Makan kek time...sehingga menjilat pinggan geng Yana...sedap la tuuu...




Sesi membahagikan gudies kat geng2 dia....



Aku Suka sgt moment ni gengs...so sweeettttt kan.....gengs Yana semua dtg peluk dia..alahai...Yana dah nak masuk darjah 1 tahun depan....


Tapi Dalam byk2 gamba...ada satu ni very the sweet sgtttt

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


Yana...Ko dah pandai Kapel yer...tak menahan mak tgk...hehehe....

13 geng komen :

rATu kEBaYA said...

meriah b'day yana sambut kat tadika ye... cilik2 dah pandai berkapel ye..

dah lama gak tak masuk blog akak ni..

aka apa khabo?

Eye_nee said...

Dear Ratu...
Boleh la tahan meriahnya Kebaya...Akk sihat Kebaya..cuma byk keje kat opis ni ha...Broadband kat umah punya la siput sedut...

Tq kau masih mau kesini lagi sis...

kak ina mail said...

Eye nee, ko kalau come back je, kalau tak makanan atau kek, mesti tak sah ye. amboi teman tapi mesra nampak yana tu. Acik nak babab vontot yanalah. Eye tolong pantau, teman tapi mesra ni.khe khe.putu bambu tak de ke?

mizz sue said...

amboi..dah ade boypren yer..hihi

Rinna said...

Wat sambutan besday anak kat tadika laa meriah iye la..ramai kawan2 dia leh makan2 sama2kan..

Waahh dah ada calon menantu yer Eyenee :)

Eye_nee said...

Ina Mail Gua Punya Geng..
Tah la Na suka pulak aku citer pasal makan2...makan2 dan aku2...aku2 dan makan2..adalah sama...hehehe...

Anak Untie..
Cam ni cepat la Untie tua....huaaaa...

Rinna...
Macam tu lebih senang..celebrate je Kat Tadika dia...dapat makan sikit sorang...Cepat la saya dapat menantu ni Naa...hehehehe

NoRMie said...

huhuhu.. yanaaa.. ko da berkapel ke..

aisey kak..
sekarang majlis ari jadi..

bila agak2 majlis menerima menantu plak ni.. hehehe..

Rt-qaH said...

yeaa..happy bufday adriana..mwahx..mwahx..mwahx..

Eye_nee said...

Nor..
Tungguuuuu...hehehe...kalau dah jodoh....ahaks..

Rt-qaH..
Tq dear dropkan komen kat sini...

dotblogspotdotkom said...

huhuhu hebat betul... macam artis la plak....

jedi said...

da masuk kursus kawen ke blom kak???hahahahh

jedi said...

da masuk kursus kawen ke blom kak???hahahahh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahah dah xlama dah ko nak menimang menantu la kak..jangan lupa jemput aku skali...
wah bestnya yana...celebrate besday kat skul....