Aroma Oh Aroma

November 30, 2010

Salam Gengssss........

Gengs ada sihat ka ari ni.....aku masih dikurniakan oksigen lagi oleh Maha Pencipta...Alhamdulillah....Terimakasih Ya Allah....

Gengsss semua...aku nak citer kes makan lagi gengs...ye la dulu masa aku masuk univesiti aku amik kos Law AK dan research pasal Food Hunter Lovers....itu yg bila dah ada bloq ni aku pratik kan la..hehehe

Sila jangan baling aku ngan selipar jepun korang tu gengs....


Ok stat citer ek..korang ingat tak ari tu aku ngan geng kg pi makan kat Jeram, K.Selangor....masa aku pi ari tu Anak aku 2 org tak dapat join..Kakak di Arau..Zati pulak masa tu Ke T'Ganu...rombongan sekolah dia...cuma ada sikecik Yana je...

Mr HaB aku ni gengs bila makan2 yg sedap ni kalau anak2 tak join masa tu dia akan rasa tak sedap hati...cam ner pon dia tetap jugak nak bawak anak2 tu makan semula kesitu...kebetulan si Kakak bercuti sem 1 ni dan nak balik semula ke Arau Sabtu ni so malam td ..Mr HaB pon bawa lah kami semula Ke situ...AROMA Seafood.....


Sementara nak tunggu makanan...berposing bagai la dorang ni...aku angkut sekali anak buah aku GG dan anak sepupu aku MAMAN....Tgk la gaya si Rongak Aku tu gengs...Si Yana ni peminat Wresling tegar...Jon Sena la...Triple H la...

The Foods gengss yg aku order malam td....Makan nak makan....Mmg puas hati la gengs....

Jemput makan semuaaaaaa.....

19 geng komen :

mizz sue said...

jemput makan...nak2..hihi

Eye_nee said...

Mizz sue...
Makan jgn tak makan..hhihi..

eMMe said...

makan lagi...tgk sis eye nee badan dok lagu tuu je..jeles tau!

dotblogspotdotkom said...

nasib baik le pakcik tgk blog kamu nih....sambil makan.. tidak kalu.. bertambah lapo la perut nih....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nitis air mata aku datang sini..uwaaaaaaaaaaaaaaa....gila kejam..asyik2 jeram..asyik2 jeram..bila kita nak beraroma bersama kak...

rATu kEBaYA said...

kak.. ko memanglah.. asek makan jelah.. bdn tetap mcm tu jugak.. ko amik lemak aku sikit boleh.. hehehe..

sedap semua makanan yang ko order tu kak

ct fad said...
This comment has been removed by the author.
NoRMie said...

apaaaaa... AROMAAAAAA...
jalan2 carik makan... best..best..

kak ina mail said...

Bestnya asyik makan je, tapi kurus.jeles aku tau.memang aktiviti makan to padat sangat. setiap minggu ada pergi makan besar ye.

Eye_nee said...

Charming Princess...
makan Boleh tahan Me..tp tu la Badan tu tak mau naik....kadar metabolisma dlm badan tu tinggi kut...hehehe

Eye_nee said...

Pak Chik...
Hehehehe...sib baik tgh mkn..tidak kalu kene tahan la telinge ni.."Asik2 citer mkan jer kamu ni"...

Eye_nee said...

Budak pepel...
Budget mkn besar Bulan 11 ni dah terpakai 2 kali..so no more budget..tunngu bulan 12 punya buget nnt yer kita pi mkn sesama...heheheh..sambil nak mengerjakan Amani...

Eye_nee said...

Kabaya Ratu....
NNt akk sedut sikit lemak ko tu yer...tp dari molot ke molot la...hahahahaha..Yg kat depan Aroma tu pon dulu akk dah cuba Kebaya..tp tekak akk berkenankan Aroma ni...tu yg repet balik tu...

Eye_nee said...

Nor Imi..
heheheh...Syyyyyyhhh...kalau Intan..Elly tau ni...for sure jd bahan akk nnt....heheheh...

Eye_nee said...

Ina Mail...
Tak Der la tiap minggu Na...Botak kepala aku laki bini cam tu...

maiyah said...

wahh.. wahh.. wahh.. mabeles, mkn lak reramai.. perghhh!! ;)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam kenal eye_nee.

rasanya ofismate Sue kan ?


kalau betul kim salam kat dia. awat dia sepi jek?

Eye_nee said...

maiyah..
Mabeles jgn tak mabeles maiyah..heheheh

Eye_nee said...

Azrina..
Salam kenal jugak Na...tq Na...follow dan dropkan komen...Ha ah opis mate Si Budak Sue...InsyaAllah nnt saya kirimkan salam kamu..Mood jatuh kelaut katanya..tu yg sepi jer tu...hehehe