Jangan Pisah Kan Aku dan Mereka...

September 18, 2013

As-Salam Gengs
Semoga Rahmat ALLAH sentiasa mengiringi kehidupan kamu...

Ini lah aku bila bersama mereka
Tidak pernah kering gusi
 Mengenali mereka cukup lama
Dan yang lebih bahagianya
Mereka lah teman,  sahabat suka dan duka

Kami bahagia
Tiada kisah musuh didalam selimut
Tiada istilah tikam dari belakang
Tiada rasa diguna dan dipergunakan
Kami saling berkongsi rasa bahagia...ketawa bersama..
Saling berkongsi duka...menangis bersama

Aku sayang mereka sehingga akhair hayat ku

Yati, Zarimah Dan Salmah ....dan sesiapa sahaja yg mengenali aku
Ukhwah kita sehingga akhir hayat...






PEMBERITAHU: Love u all...you will always and forever be my best friend.

27 geng komen :

Nyamuk Terbang said...

bestnya ad kawan2 sekepala

Hanis Azla said...

As-salam kak eye-nee..

Tengok gambar pun dah boleh nampak kebahagiaan akak bersama mereka.. Alhamdulillah punya kawan2 yang sebegitu..

Eye_nee said...

NT...
Betul sis...bila bersama tu...indah sgttt rasanya....

TQ sis dtg sini dan tingalkan komen lagi....

lieyalatif said...

in sha Allah...silaturahim yg ade takkan terputus bahkan makin erat...yg penting masing2 saling keep in touch.....

seronok tgk pic ni eye nee..nampak semua enjoy n hepi...

Eye_nee said...

HA...
Waalaikumussalam sis..
Alhamdulillah sis...Ukhwah ni dah lebih 30 thn terjalin sis..sejak dari darjah satu 1975-2013....

:: Mrs.Eady :: said...

Alhamdulillah..kwn sejati ye kak...

Eye_nee said...

lieya...
InshaAllah...semoga akan terus kukuh...mereka lah sahabat susah senang sis...

Eye_nee said...

Mrs Eady...
Yer sis..Alhamdulillah...merekalah yg selalu buat otak yg serabut kembali tenang....

NM03 said...

moga ikatan persahabatan kekal hingga akhir hayat. amin

Kakzakie said...

Baru betul-betul BFF ni Eye_nee..
Suka-duka bersama. Seronok betul kakak tengok..

Eye_nee said...

Nm03...
Aminnnn...begitu lah hendaknya sis....

Eye_nee said...

Kakzakie...
Alhamdulillah kak..mereka ni lah sahabat tawa dan tangis kak...

eMMe said...

Salam kak eye Nee.. rasa saya mcm dah lame tak jenguk blog akak ni kan... kite tgk gambar byk2 tu, kite agak la.. kak Eye Nee paling kreatif, hehehe.. kreatif sebab mcm2 gaya spontan, kelakar pun yea.. tapi semua gambar tu sweet je.. moga kalian sentiasa dirahmati...

ieda immi said...

kak ! akk memang nampak over ekekek .. posee masing2 macam2 style ekeke ... cute aar ;)

Eye_nee said...

eMMe...
Waalaikumussalam sis...
Mmg betul sis..sbb yg paling byk mulut akk kamu ni lah...yg lain2 tu duk gelak tak henti2...Akk sayang mereka ni sis...sayang sgt2...macam sygkan kamu juga...harap2 kamu sihat selalu..biar tak selalu berkunjung..ukhwah jg putus yer...

Eye_nee said...

ieda immi..
welll u knowww hakak ko ni kannnn....hahahahaha....adakan tidak sis..bersekolah dari darjah 1 sama2..bila berjumpa...cerita2 yg dari darjah satu tu pun tetap nak diflash back kan semula...

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)


http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Rinna said...

Moga berkekalan persahabatan yang dibina.. ini..

Eye_nee said...

Rinna..
InshaAllah sis....selagi ada rasa percaya..timbangrasa Ukhwah tetap akan subur terbina...

Eye_nee said...

hazlina azmi..
Tq dtg bloq saya..InsyaAllah saya akan kerumah kamu pula....

Kesuma Angsana said...

seronok dpt kawan satu kepala ni kan !

Eye_nee said...

KA..
Alhamdulillah KA...mereka sahabat terbaik yg pernah ada dlm hidup saya...

Nor Azimah said...

kawan sejati memang susah dicari, kawan yang dapat saling mengingatkan kita sebagai hamba kepadaNya..

Eye_nee said...

Nor Azimah..
InsyaAllah..selagi masih ada kwn2 yg sejati..selagi itu ada nasihat utk bersujud pd Ilahi...

Dee said...

salam..kawan sekolah ke? hihihi..mcm dee ngan kawan sekolah mmg erat sbb dah lama mengenali..

Eye_nee said...

Dee..
Kwan2 sekolah ni DEE...since darjah 1....

Azim Aris said...

mg bahgia selalu...

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

Tak Mungkin Benar