Putus Tak Bisa Disambung..Kusut Tak Terurai...

July 04, 2013

Assalamualaikum Gengs
Semoga Rahmat Allah sentiasa buat kamu semua

Ahhh!! Bloq Picisan Ini
Bagai Hidup Tidak Perlu
Tutup???Tunggu Masa Layaknya


Menghurai Kekusutan
Ada Petua kah
Mampukah Terurai Atau Semakin Kuat Simpulnya
Arghhhhhh!!!!!

Permohonan Ampun
Dimana Kata Kuncinya Tersembunyi
Andai DiTemukan Anak Kuncinya
Termaafkah Segalanya Secara Semulajadi

Zaman Keberadaban
Pupusnya Ketika Purnama Lelah
Sejak Alam Merajuk
Kemudian Dunia Mengamuk
Menelan Semua Hidupan
Yang Baik Atau Jelek
Dia Tiada Pilih Kasih
Adil Kan

Padi
Tunduk Menghormati
Rendah Berbudi
Tinggi Pekerti
Jasa Tidak Mampu Di Balas
Senyumnya Manis
Brrrrpppp!!Alhamdulillah...
Kenyang
Lena Juga Panjang

Lalang
Sayang Sekali
Ini Pilihan Sejati
Megahnya Berdiri
Maharaja Lagaknya
Kosong Tak Berfungsi
Memberi Manfaat Jauh Sekali
Semak Sana Sini
Jahanammmmmm.....





PEMBERITAHU: Tiada Kata ...Hendak Ku Huraikan Segala......

10 geng komen :

faraherda.razalan said...

Kak, jgn tutup blog ni. Sy dah lama tak dpt masuk blog i sbb malware. Akhirnya hari ni bru dpt terjah. Huhuhu...

Akak apa khabar? Rindu dgn celoteh matang akak tu. Suka sgt!

eMMe said...

Kak Eye Nee, pls menten, i love u n ur blog kak, really2 like n glad have sister friend like u...
sayang u kak muchuk macham, hehehe...

kak, kite pun sumtime ade rasa cam nak terminate, tapi sayang laa.. dah mcm2 citer dishare kan dgn kawan2 lain.. rileks akak, rileks akak...biar je, nnt bile rindu leh baca2 n update2 kan.. mesti ade je yg mengunjung akak...

:: Mrs.Eady :: said...

jgn tutup!

anitadiana said...

salam..
. ita dah lama tak dpt masuk blo ne sbb malware. Akhirnya hari ini baru dpt masuk..cantik dan tukar lain dah.... ...

Kakzakie said...

Bila dah putus memang payah nak sambung begitu juga kusut tak mudah utk melerai..

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

lama sungguh xbertandang ke sini.... bz sungguh..... chrome dah boleh buka blog nih..... tidak kalu asyik ke sekat je...

makcik tempe said...

terlalu dalam kata -kata mu nak kuhuraikan.Seperti menarik benang dalam tepung , tepung tak berselerak, benang tak putus. senang cite ko tak payah gatal nak tutup blog ko boleh tak????aku panggil laki kak limah suroh ko kawad cam sitelur : (

wahida said...

ya Allah kak...lama giler saya nak masuk blog akak tapi tak dpt...akhirnya dpt jugak masuk sini...ni semua kerja si malware tu la....

rindu akak!!

Kakzakie said...

Kakak datang menjenguk selalu tapi kali ini nak titip kata juga Eye_nee.

Selamat menjalankan ibadah puasa ramadhan dan maaf dari kakak.

Kesuma Angsana said...

nice n3 kena baca betul2 utk memahami.. neway selamat berpuasa & salam 1 Ramadhan