Do your best....

July 09, 2013

As salam gengs
Semoga Rahmat Allah sentiasa mengiringi kamu semua gengs..



Terkadang amarah mak
Sukar dikawal
Mak cuma mahu yg terbaik
Untuk masa depan kamu

Mak tiada duit menggunung
Mak tiada emas berpikul
Mak tiada harta berkoyan

Mak cuma ada nasihat
Dan paling adaaaaa
Mak ada leteran yg Zati bosan kan?

Terimakasih
Sebab beri kan mak result ini



USAHA DAN USAHA LAGI!!!!!!!....





PEMBERITAHU:Anak kedua...dia sukar dijangka...selalu tidak dgr arahan...tetapi result peperiksaannya selalu di luar jangkaan...




25 geng komen :

Munir Ardiku said...

memang hebat sering kita tidak menyadari bahwa anak kita punya kecerdasan yang tidak bisa ditebak

:: Mrs.Eady :: said...

:)

Eye_nee said...

Munir Ardiku...
benaran..sukar benar ditebak...makasih ya kamu sudi kesini...

Eye_nee said...

Mrs Eady...
:)...hanya :)..tidak perlu kata apa2...

Kesuma Angsana said...

tahniah..

Eye_nee said...

Kesuma Angsana..
Tq sis...

rATu kEBaYA said...

Tahniah....

Marya Yusof said...

As salam Sis,

Harap sis sihat disamping keluarga tercinta... Tahniah! Tumpang gembira :))

Pernah dgr 2nd child syndrome? So true mereka ni sukar diramal tp sgt mengambil berat walaupun kdg kala sedikit rebel! :))

Sis,

Di kesempatan ini Marya nak pohon ampun & maaf jika sepanjang perkenalan di alam maya ni ada yg terguris & terusik dihati samada secara sengaja atau pun tidak... Salam Ramadhan... xoxoxo :))

Eye_nee said...

Ratu Kebaya...
Tq sis..Selamat Menyambut Puasa yer..

Eye_nee said...

Marya...
Waalaikumussalam sis...

Maaf juga ..kerana kini jarang sgt kerumah kamu...kamu yg masih sudi menjengah kesini...Salam Ramadhan buat kamu yg jauh diperantauan...Mohon maaf juga atas jalinan hubungan maya yg secara sedar atau tidak pernah mengecilkan hati kamu...

She's Unpredictable...Alwaysss...

NM02 said...

huwaa.... kitew yang rasa sebak tgk result tu kak... tak dgr kata pon, sekurangnya dia bagi akak senyuman yg mengunung kan kak... tahniah anak kedua. hehehe

Eye_nee said...

NM02..
:)...mcm ni lah sis selalunya..masa sekolah rendah lagilah... dia sgt nakal...akk bg dia pelempang...2 hari lepas tu dia bg surat dari sekolah suh ibubapa dtg ambik adiah sbb dia dpt no 1..dan pelajar cemerlang...meraungggg akk...

anitadiana said...

tahniah. hilang rasa penat bila tengok keputusan ne,,semoga terus cermelang....suka baca blog ne..berbungga...

Kakzakie said...

Tahniah izzati. Sebagai ibu selain doa apa yg kita mampu Eye-nee. Moga terus cemerlang.

aizamia3 said...

tahniah dan teruskan usaha.. ;)

shameel Iskandar said...

Tahniah buat Izzati dan tahniah juga buat Eynee. Kegemilangan perlu dikekalkan dan usaha lagi.Sebagai seorg guru,saya lebih cenderung utk melihat kedudukan di dalam tingkatan (50/548). Ia satu kedudukan yg baik cuma Izzati perlu usaha lagi dan jgn cepat rasa selsesa, sebab tetapkan sasaran kpd 1 hingga 10/548

man said...

usaha tangga kejayaan..sila lah dtg ke blog sy..http;//ajax85.blogspot.com

RedRose said...

congrats sis. you shud be proud.

mama leen said...

alhamdulillah....

ieda immi said...

wahhhhhhhhhhh syukurrr
sejuk perut akk kannn

akk leteran kita jika di balas dgn ini apalahhhh lagi yg kita nak kak .. sebagai ibu linangan air mata .. walau x sebaik mana sekalipun , jika dia usaha dan usaha .. kita tetap terima kan kak

doa kita sbagai ibu x pernah putus , nak beri yg terbaik , mengkiut kemampuan kita , itu sudah semestinya ..

semoga anak2 memahami kita yg nakkan mereka berjaya , namun jika mereka dah usaha .. kita mampu kata apa lagi hanya mampu berserah kpd allah merubah segalanya menjadi terbaik buat dia dan kita .. kan kak ..

emoooo sudaaaaaaaaaaaaaaaa
huwa !

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

ala.. tak heran.... pakcik pun selalu dapat nombor 1.... masa sekolah dolu.. kira rekod la ...dari dajah 1 sampai dajah 6.... kadang² je dapat nombor 2.... tak pernah langsung dapat nombor 3..... kalu tiap kali exam mesti nombor 1.... ujian pun nombor 1... kira seme nombor satu la... tapi nombor satu dari belakang la..... huhuhuhuhuhu

uncle gedek said...

Nasihat lebih penting.

Tapi kalau ada duit menggunung, harta berkoyan lagi best!!

Hahaha!!!!

Bin Muhammad said...

Tahniah! Inilah hadiah terbaik dari seorang anak...
Semoga ianya kekal dan terus menikmati kejayaan cemerlang!

lieyalatif said...

alhamdulillah...punya anak yg bijak...moga terus cemerlang dunia dan akhirat...

hepy weekend dear!~

eMMe said...

Tahniah Zati! sejuk perut ibu mengandung.. berbaloi2...leteran ibu lah yg penguat semangat utk anak berjaya sebenarnya..

heeee~