Kalau lah Terajang ku mengena mau patah gigi dia..tapiiii

September 04, 2012

Assalamualaikum gengs...

Lama betullll tak update ni..
Asik lah membaca cerita raya korang semua
Happening betul raya korang yer gengs
Raya aku serba sederhana
Gambar???..
Tiada gengs..tak sempat nak ambil
Tak Apalah yg penting raya aku macam raya org lain juga
Saling ziarah menziarahi..kunjung mengunjungi


Panjang tajuk aku ni gengs
Adaker patut seorng bomoh  tu kata
Perkahwinan aku tidak sah
Kemudiannya aku bertegang leher dengan dia
hebat punya bertengkar
Sehingga darah aku mendidih
Tak dapat aku kawal marah aku
Tummm!!!!!...Satu Terajang singgah di perut bomoh tu
Aku sedar dah pukul 6.00 pagi
Bersama tumit yg sakit berdenyut
Rupanya tingkap kat tepi katil aku terajang gengs
Sampai macm tu sekali impak sebuah mimpi
Syaitan ni  mmg laknatullah..

Aku Beraya Hari Ni gengs...
Baru Lepas habis berpuasa 6 Semalam....


PEMBERITAHU:Cubalah mimpi aku naik kereta ferari ker....


28 geng komen :

Cik Ina Do Do Cheng said...

Adalah sangat mengjengkelkan bomoh berlagak sebagai tok kadi. tak pe walaupun itu sebuah mimpi kau sudah dapat menerajang perut seorang bomoh. Aku sdikit bangga disitu.

eMMe said...

Salam Kak Eye Nee
adoi...kusangkakan benar2 terjadi, dah start suspen dah tadik, skali mimpi daa... aiseh! bikin gempak Kak EyeNee mmg pandai sgt la...
terkekekeh saya kat sini sis...

Alhamdulillah.. selesai dah puasa 6 yea.. slmt hari raya kembali sis!

Eye_nee said...

DodoCheng...
Sakit tumit aku dodocheng...kalau lah tepat kene cermin tingkap tu..mau pegi sepital aku pagi tadi...

Eye_nee said...

eMMe..
Ya-Salam sis..
Ntah apa punya mimpilah pg td tu sis..sampai akk rasa spontan menerajang..sekali..amik ko..kene tingkap...berdenyut tumit kaki..adoiii ai..terus bangun...

Alhamdulillah dah beraya hari ni...tinggal puasa ganti sahaja lagi belum berbayar...

:: Mrs.Eady :: said...

BAIK LAHHH....giler kejam mimpi nih!takut nyer....

kakcik said...

Hahaha... tak pepasal tumit yang dapat sakit! :)

Saleha said...

terima kasih buat saya terhibur.. lega sikit hati yang tengah rawan.. kelakarlah akak ni
selamat hari raya kak

Eye_nee said...

Mrs. Eady..
Dgn terjengket-jengket bangun pi bilik air..mandi..sembahyang subuh...kelakar pun ada akk rasa...

Eye_nee said...

kakcik..
Bila hayunan terajang tu tepat kena bomoh tu ..terus terbangun..sbb tumit kaki sakit..kenapalah tak abis mimpi tu dulu kan..saya nak tgk bomoh tu meniarap dulu...hahahah..

Eye_nee said...

Saleha..
Kenapa ni sis..sabar yer..hidup harus terus...mimpi ni gangguan tidur begitu juga alam nyata...ada cerita sedih ada cerita gembira...kamu harus tabah...

Rinna said...

Adus sakitnyaa tuh Sis.. terasa2 denyutnya ye. Biasa dlm tido..macam2 boleh dimimpikan.. :)

Eye_nee said...

Rinna..
Berdenyut sis..masa terjaga tu terus pegang tumit...punyalah kuat menendang...3 horse power brgkali...

Hanis Azla said...

he..he.. pasal mimpi ke kak.. ingatkan siapalah yg akak nak terajang td..

Eye_nee said...

Hanis Azla..
Tu lah sis..tp kalau terjd di alam nyata pun kebarangkalian sgtlah tinggi bomoh tu akan kena penerajang kalau pandai2 buat tomahan pasal sah atau tidak nikah akk tu...hehehe....

ieda said...

mak aihh akk bikin saya rasa .. sah dahhh akk ku nie gangster dari kg mana dah ahahahha

sekali mimpiiiiiiiiii
adusssssssssssssssssss ;))

Dee said...

dahsyat mimpi kau kak..hahaha..takut dee kalau nak tidur sebelah pun..

Gen2Merah said...

ahahahahaha.... kak Eye Nee ni memang kelakar lah,... ingat2kan bomoh mana tadi yang pengsan kena terajang... hihihi

Eye_nee said...

ieda..
sekali sarip dol punya kawan daaaa..gengster kg dusun...hahaha...hebat betul dlm mimpi tu cara akk terajang bomoh tu sis...i can't believed my self...

anitadiana said...

Ganas tol mimpi mcm ne..nasib baik mimpi bukan betul-betul...

Eye_nee said...

Dee..
Hah betul Dee..rasa hebat sgt akk dlm mimpi tu...pertama kali dah umur 44 thn ni mimpi sampai menerajang mcm tu sekali..sampai berdenyut tumit...hahahaha..nnt kalau akk tumpang tido umah ko..kau ikatlah kaki tangan akk dulu....

Eye_nee said...

Gen2 Red..
Hahaha...sib baik kena palang tingkap tu..kalau kena cermin tingkap..berlubang kaki akk cikgu..kuat akk rasa..yerlah nak bg penerajang kat org kan...mesti sekuat hati...

Kakzakie said...

Tapi puas juga sebab dapat terajang perut walau cuma mimpi eye-nee. Mesti en abang sebelah terkekeh-kekeh ketawakan tumit yg sakit. aduhai...

Eye_nee said...

anitadiana..
Tu lah pasal Ta..doa tido dah baca...pukul 3 pg tu akk bangun buang air kecil..kompom kaki dah basuh punya...ni mesti CEO syaitan yg dtg menggangu tido akk dgn mimpi tah apa2...

Eye_nee said...

kakzakie...
tak berani dia nak ketawakan saya kak...tp saya perasan jugak pg td dia pandang2 jer kat saya...hahahaha..nak ckp tp takut kut..tgk isteri dia dah pandai kick boxing...jgn main-main aaaaaa....hahahaha....

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

setan dah lepas ikatan...... punya la lama setan tu tunggu nak masuk dalam mimpi kamu... baru hari dapat masauk huhuhuh

selamat raya kali ke 2.....

Eye_nee said...

pakchik dot..
tp kan pakchik kalaulah syaitan itu adalah bomoh yg saya terajang ..alangkah bahagianya sepanjang 44 thn hidup ni...merasa dia kena penerajang manusia biarpun dlm mimpi..huhu...


TQ Pakchik...

Zaidi Edi said...

nasib baik bukan abang kat sebelah kena terajang...heheheh

Eye_nee said...

Zaidi Edi..
hehehe...tak sengaje banggggg....