Satu Ratus...Seratus...100..

August 18, 2010

Salam geng2 Bloq
Salam Geng2 Silent Readers..

Semoga Anda Semua Dalam Lindungan Allah Yang Esa...

kenapa Aku Berblog?... Aku sendiri tak tahu sebenarnya kenapa aku berbloq...Aku masih tercari-cari identiti diri bloq aku...Aku sekadar menulis apa yag terlintas dan melintas dalam otak aku...Aku bukan seorang Pembloger Tegar...Aku Sekadar penambah nombor manusia-manusia yang berblog..Aku berbloq sekadar menambah bilangan Follower blogers lain...bersama sedikit catatan kehudupan aku sehari-hari..Kalau Kamu mencari Info... disini bukan tempatnya...aku sekadar menulis cerita-cerita seringan Zarah...sekecil-kecil hama dan sehalus-halus kuman..malah adakalanya lebih halus dari semua yang kusebutkan...uihhh halus betul ni..cam ner org nak baca....

Buat Semua yang telah singgah disini walau hanya sekadar untuk mengharapkan aku menjadi follower tanpa membaca apa yang ku penakan....walau hanya datang sekadar memenuhi perjalanan "blogwalking" kamu...Jutaan terimakasih tak terhingga dari aku...

Kalau Sudi Singgah Lah Selalu
Hanya Cerita Mengarut Dari Aku
Jika Tak Sudi Aku Pilu
Terpaksa Lah Menangis Kat Belakang Pintu


Buat "Ozzy"..yang telah menjadi follower aku ke100...aku nak ucapkan terimakasih kerana menjadi talian hayat untuk aku terus berblogging...Aku telah tekad jika sekiranya Follower aku tidak mencecah 100 org pada ulangthn pertama aku berbloq...aku nak stop blogging...Thanks Ozzy...

Aku tak sempat menjelajah ke seluruhan Bloq Beliau..aku tak mengenali secara details siapakah beliau...N3 nya baru sedikit aku baca...Aku Suka...satu N3 nya yang buat aku tahu..dalam category apakah aku berbloging...

11 geng komen :

mizz sue said...

anty jgn la stop tau..nnti rindu cam ner..haaaaaaaaa

Eye_nee said...

Mizz sue..
tk jd lah nak stop dah ada follower ke 100..hihihi...

sueanne said...

congratesss kak.. teruskan berblogging.. chaiyok!!

Eye_nee said...

su..
u r the 1.....tq...

eMMe said...

kak eye nee, jgn la sebab tak sampai 100 folower akak tak mo blog dah...tak best la, takde geng, geng tak sampai 100, huhuu....

normie said...

kak..
jangan kata seratus.. sekarang ni pon da lebih dari seratus.. hehe..
tahniah..
tahniah..
tahniah..
selamat berblog wahai otai ku.. hihi..

Eye_nee said...

eMMe...
La hai geng....ckit lagi nak sampai 100 tu geng...
"WAHAI GENG2 BLOG YG LAIN PI JD FOLLOWER SIS AKU YG SORANG NI...

Nor..
Bukan Mudah nak suh org ikut...cam tak semudah kita nak ikut org..hihi...

Un Phat Lee said...

keep on blogging.lu jgn risau.bilangan pembaca lu sudah bertambah lagi 1 hr ini. ehe XD

Eye_nee said...

Un Phat Lee..
Tq Bro...

kak ina mail said...

Aku pun tak tahu kenapa aku berblogging.tapi aku rasa aku nak glamer cam artis.aku suka ko, bahasa sempoi, satu kepala ngan aku.

Eye_nee said...

Ina Mail..
Poyo ayat ko Na..nak glemer cam artis konon..sapa ko majistret..loyer...Inila aku Na tak der palstic2...berlakon2...hipokrit sumer...