Spaiii the series ...the real come back...yoyo ooo....

April 04, 2013

As-salam gengs..

Dah lama tak bercerita tentang Spy.....

Drama pendek ari ni yer gengs....Sinambungan semalam...



Memandai jer ko semalam yer...ko hack bloq aku yer..ko siap tulis N3 pendek lagi...
kata bloq aku bersawang bagai...
Dah Limah hantu ingat aku akan kuarkan N3 berlapis-lapis
eeee..geram aku tgk ko ni spy..
Kau buat sekali lagi menceroboh b loq aku
Aku tumbuk muka ko..


Alaaaa..sori lah geng....sori lah....dah ku tak sign out bloq ko..
aku cuma nak tolong ko jer..dah aku tgk ko sibuk sgt..
jd aku tuliskan lah N3 sikit...
supaya gengs bloq tak lupakan ko..Sori lah yer geng...sori yer...sori yer...

Ok lah...aku cium kaki ko mintak maap geng..aku tau surga bawah tapak kaki kau...
 walaupun ko cuma mak angkat aku....
Edisi sedih ni geng..ko tak simpati ke...
 

Kalau nak mintak  maaf bukan setakat cium kaki tau

Aku nak ko ciumm........
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


 pipi sekali yer....hikhik



Ko pakai minyak wangi Nina Richi yer gengs ...harummmm
Ko jgn lelebih yer....




PEMBERITAHU:Spaii..#halusinasi #aku #dandiriku.... 

30 geng komen :

:: Mrs.Eady :: said...

uikssss.......sape hack?sape hack?meh sini nak luku :D

faraherda.razalan said...

Hahahahaha! Pandai betul si spai tu nak hack blog akak eh?

Amboi kak, nina ricci nampak? Kuikuikuikuik....

Eye_nee said...

Mrs Eady..
Sib baik spai yg hack..org lain kalu mmg dah sah sah kena luku...heheh

Eye_nee said...

Fara...
Spaii saja propa jer akk pakai Nina Ricci...hahahaha....nak bodek sbb takut kena penumbuk...heheh..

Dee said...

selamat kembali berblogging sis..

atuk said...

Assalamualaikum Eye

moga Eye sihat selalu
setelah spy cium kaki......he he

Rinna said...

Hahahah so comel laa spy..:) Manja plak tuh

Eye_nee said...

Dee..
Alahai sis...jap ada jap tak der akk ko ni...yoyo oo jer ni...nway tq lah..ko yg selalu kesini...

Eye_nee said...

Atuk..
Waalaikumussalam ATUK...Maaf ATUK..lama tak ke"rumah" ATUK...Spy dah cium kaki...lembut hati ibu ni TUK...hahaha..

Eye_nee said...

Rinna...
Ni ha saya balas komen ni spy dok melopong jer tgk saya taip....hahahaha....

shameel Iskandar said...

Spy yg manja tu sampai cium2 kaki. hehehe.

Eye_nee said...

Shameel Iskandar...
Hehehe...punyalah terasa bersalah..sampai cium kaki..kasi gertak sikit...

INI KALI lAH...hahahaha....

ainnoraini said...

nina ricci...
wahhh wanginyeee...

NM03 said...

hamboi..... seliper gucci beb! maner beli? minat plak... hehehe

Eye_nee said...

ainnoraini...
itulah wangian sedari pramatang sampailah dah terlebih matang ni sis...hehe...

Eye_nee said...

NM03...
From Obersea selipar tu beb....non ado kat Mesia ni...12000++ Dong...Vietnam mari...hahahaha...GUCCI tu noksss..ko ado...

Kakzakie said...

Ada-ada aje Eye_nee ye...
Kakak baca pun senyum jadinya:)

Eye_nee said...

Kakzakie...
Cerita ringan jer kak..buat suka2...

Marya Yusof said...

Nina ricci! Me gusta... sweet gitu... Nak pinjam spaiii tu boleh, yelah dr dibiarkan kena tumbuk meh saya simpan! Buat gantung mainan Iman...ngee~

Eye_nee said...

Marya Yusof..
Spaii lah buah hati pengarang jantung tanpa roh dihati akk sis...hahahaha....Nina Ricci...Pilihan hati en suami sebenarnya....ahaksss...

Cho Zila said...

pandai mengolah cerita. .menjadi pulaktu...

Eye_nee said...

Cho Zila..
Dah ada 2-3 cerita ttg Spaii ni Cho...boleh lah sikit2 buat ilangkan tension kat opis ni...

Hantu Kak Limah said...

Huahuahua....spai dpt cium selipar gucci...memang sorga tu....hikhikhik.......wahai spai...klau x cukup benang nk wat sarang...gua ade stok byk...kat gua tempurung nun...huhuhuhu...

Hanis Azla said...

Salam peluk cium untuk kak eye-nee yang super comel.. he..he..

Papa Mifz said...

eh yer la, rindu den kat spider tuh...:)

aizamia3 said...

comel je spy tu.. pinjam boleh? Bagi kat dak Nuha.. ;)

Kakzakie said...

Renovate rumah ye Eye-Nee..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

makchaq said...

Wah rumah baru...cantik...
Makchaq malas nak renovate rumah.. Deco pun malas.. Tulis pun malas... Baca ja rajin...

ieda immi said...

ahaa winduu gak ngan gengs nie ! ;)