Bila Mood Rajin...kalau tak sardin jer la..

April 17, 2013

As salam gengs...

Semoga Kamu Semua Dalam Rahmatnya Gengs

Aku tak ingat bila kejadian ni...ni bila mood rajin aku dtg gengs....

 




PEMBERITAHU:Beruntungnya aku adalah kerana TUAN besar tidak berkerenah soal lauk...Janji ada sambal. Tq TUAN besar....

16 geng komen :

eMMe said...

Salam Kak Eye Nee
pekabo?
blog akak berwajah baru
nampak tak Me dah lama tak masuk blog akak ni..
so sori sis!
bz dgn twin..
uruskan dowg
n papa dowg, hahahha...

miss u sis!
mmg tak kan dpt masak cam sis ni tau
bestnye...
meriah!
saya boleh masak sempoi2 je..
tapi sambal mmg wajib la kan...

Eye_nee said...

Emme..
Waalaikumsalam...

Faham...twin kannn..mmg terhad semua perkara yg nak dibuat...akk yg tak der twin ni pun kdg makan kat kedai jugak..heheh...

Miss u 2..take care...

:: Mrs.Eady :: said...

Yesssss sambal itu penting tiap kali mkn! :)

Hantu Kak Limah said...

Sekali masuk umah dah pakai langsir bunga2 la... X npk sarang spai lg...kihkihkih.....wajib pangkah spai nih...kihkihkih......

Eye_nee said...

Mrs. Eady..
ko tgk tu sis...3 sambal tu...boleh melecet ekzos....

Eye_nee said...

Hantu Kak Limah...
Mood thn ini adalah berbunga-bunga...semuanya tentang bunga..tiada yg bunga melainkan bunga adanya....kihkihkih...

ainnoraini said...

sardin pun sedapkann...mkn boleh bertambah2 nasi..

Eye_nee said...

ainnoraini..
Betul sis..feberet lauk foreber tu sis...mkn dgn nasik panas+kicap+telurdadar = heaven...

ieda immi said...

wahhhh akak
blog baru nie
aroma baru
suasana baru
sure kakak dpt mood baru
ehemx3 ekekeke

kak kalau rajin mendatang , x pandang kanan kiri dah memasak nyeee
cam seronok jee .. tetiba ada idea2 nak tambah itu dan ini

tapi kita x makan sbb kekenyangan hidu bauuu ekek itu saya lah ;)

Kakzakie said...

Kalau dah macam ini punya hidangan memanglah tak boleh nak komplen Eye_nee. Apa lagi tak cukup sebab dah memang sedap tak terkata...

Eye_nee said...

ieda immi..
tu lah sis..kalau rajin mendatang..tp selalunya malas jer yg mendatang..hehehhe..

Eye_nee said...

Kakzakie...
Ini kalau rajin kak..tp saya mmg bersyukur sgt2...TUAN besar mmg tak cerewet dari segi makan...apa saja janji ada sedikit sambal...

Hanis Azla said...

Salam kak eye nee..

wah.. lauk penuh meja.. kat rumah saya pun sekali sekala aje nak dapat lauk penuh meja.. he..he.. selalunya mmg 3 pinggan lauk aje..
telan2 liur tengok masak lemak dengan sambal tu.. mmg gandingan yg lazat..

NM03 said...

tuan BESAR saya janji ada cili PADI... hehehe

atuk said...

Assalamualaikum Eye

penuh meja tu

shameel Iskandar said...

Terkejut jugak tadi igtkn trsalah masuk rupanya blog Eynee dah bertukar wajah. Cantik dan simple template ni.

Bertuahkn jika hidup brsama dgn org yg tak cerewet dlm urusan mkn minum. Asal halal terus dpt ditelan.