GOLLLLLLL!!!!!!!!!!!..........

December 23, 2009

Ahad Petang 13-12-09.....Kg aku nan indah ada buat musim Pro-Limpik Bolasepak...Merebut piala YB Kg aku....YB. Busro Johar....Tq YB siap turun padang sekali ko...walaupon hujan kemain lebat masa ni....jgn masa ni jer turun yer YB.......selalu2 lah turun padang yer...jgn masa nak pilih memilih jer sok baru nmpk muka........stedy la YB!!!!......

Padang dah macam kolam renag jer upanyer petang tu......berkubang macam kobau la player2 sumer........Ptg tu perlawanan antara budak Kg aku...HyFac vs BCBUM(Fr. Subang).....


Ni lah YB tu....dia ni mmg very the low profile lah...tgk tu tak der eskot moskot kaki kipas udang bagai....dia sendiri lone ranger jer.....



Ni lah laki bini yg selalu sgt2 jd top leader tuk buat aper2 event kat kg aku....Din & Elly....credit la tuk korang......



Sebelum stat games...kasi salam menyalam dulu.....tak kan salam kosong jer bang...uluq la singgit dua......


kasi panas2 ckit badan sebelum mula.....


Bersiap bagai dulu.......



Sapu minyak kuda laut apa bagailah.......minyak dagu leh tak?????


GOLLLLLLL!!!!!..........penyokong Fanatik ni....... Yana ptg tu......cam nak terkeluar dah anak tekak dia.......Rilek la Yana.......



Sebahagian penonton yg hadir........Sebenar nyer games ni ader slot rancangan tuk RTM....nmpk tak abang kameraman tu......



Sekeliling padang penoh penonton hari tu....meriah la pulok.......


Dah terbenam matahari dah........


Kira puashati lah game ptg tu....cuma biasalah ader beberapa siri insiden tak puas hati player pasukan pelawat........Berkesudahan seri 1-1.......Ini game pertama pasukan Kg aku.....byk lg game yg perlu dorang hadapi......lama ooooo nak tamat pertandingan ni....sampai bulan June thn depan....Ok....GO GO HyFac....... Buat the best tuk Kg Kita KKKK.......

8 geng komen :

SUHAIDA SUPALIO said...

bagus YB tu kan..suka2..

Eye_nee said...

Su:

Cam tu la Sepatutnyer kan...tp dia ni mmg besh....

ayoi said...

meriah sgt kn....tapi satu je tak complete.....mane pom2 girl nye kak ooiii...

awat akak tak volunteer jadik pom2 girl gitu...
pasti betambah meriah penonton tgk akak tekangkang tekoyak kt tgh2 padang kn...hahaha
*lets marathon*

Eye_nee said...

Ayoi 2 rumpun bamboo:

Takut org terkesima + meluat tahap gaban tgk akk ari tu..memboo dan meyokong..ngalahkan pompom girl Yoi...akk rasa dah cam bombom hiroshima gurl dah ari tu....ganasz oooo tahap tarian aku...kene masuk file X gambar tu....*Bai Singh simpan ini kunci baik2*

dotblogspotdotkom said...

kerana bola org bersatu... kerana bola juga orang bergaduh...huhuhuhu

Eye_nee said...

Pak Chik hensem:

Lumrah la pak chik.....satu bola satu kehidupan..satu bola..satu dunia nyer perminan...dua bola kalu??????????...huhuhuhu

Q said...

wahhh ni mesti sebab masih dalam aura Malaysia menang gold ari tu...bola mengila2 heheheeh..

sueanne said...

bestnye layan bola secara live kak..slalu sue tgk kt tv je..heheh..

yana..yana..soprano lagi eh die..hahaha