Mukadimah.......

October 20, 2009

Berbulan jugak lah aku menjadi pembaca Bloq Tegar......eh!!!!aku dah ader bloq rupanyer..TQ Sue (ofismate aku)sebab create kan Kak Ani bloq ni...nak post kan First N3 ni pon aku amik masa dua minggu selepas bloq aku ni Sue buat....aku terover excited+takut.....maklumlah aku terkial2 lg....

Bloq ni citer perihal aku dan insan2 sekeliling aku.......kisah suka,duka,amarah,takut...semua lah....ok la...aku nak perkenalkan pelakon2 utama dlm citer2 aku tu nnt.....


Ni Hubby Aku....gambar dah tunjukan apa hobi dia kan......tak per la ko pancing udang tu bang jgn ko pancing yg lain dah.....hubby aku ni tak der lomantik sgt..biase2 jer.....love u today and always....
Ni anak aku yg sulung "kakak"....Pendiam......Keras Kepala ........
mak sayang kakak
Ni anak kedua aku....."Zati"......Berdikari......happy go lucky.....mak sayang Zati Juga....



Ni yg kecil......"Yana"....kuat merajuk......penakut.......mak pon sayangkan Yana

4 geng komen :

@--- Sueanne ----@ said...

macam kenal je pelakon2x utama dlm blog ni..
hahahah..akhirnye kakkkk..kuar gak n3 mukadimah blog ni..hehehehhe

dotblogspotdotkom said...

huhuhu... macam kenal le lelaki itu.... huhuhu

Eye_nee said...

Suanne
heheheh......akhirnye...terkial-kial akk Sue...dah la 2 hari Sue tak der.....

Eye_nee said...

dotblogspotdotkom
Aiek......yo ko pak cik...yg pasti bukan ahli Taliban yer.....