Panjang Umur nya selalu....

January 18, 2013

  Assalamualaikum gengs


18/01/2013
Selamat Hari Lahir Yang ke 15 tahun
Semoga sentiasa dalam rahmat ALLAH S.W.T


 

 

Afifah Izzati..
Mak hilang kata-kata hari ini
Tidak tahu apa yg ingin mak tulis kan
Cumanya..
Mak sayangkan kamu sehingga hujung nyawa mak
Pesanan mak tentang pelajaran....menjaga solat.....jaga maruah diri.....jaga peribadi.....jaga air muka mak dan ayah..bukan hanya pada hari lahir mu sahaja ....mak mahu kamu terus2 melakukannya sehingga akhir hayat kamu...Doa mak, ayah dan kakak serta adik mu adalah sama....Inginkan yg terbaik buat mu..Semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan mu dunia dan akhirat....dimurahkan rezeki buat mu dan dipanjangkan usia mu serta sentiasa menuruti perintahNYA dan meninggalkan segala laranganNYA...

LUV U TODAY AND ALWAYS....
Mak.....
 




PEMBERITAHU:Hadiah Birthday kamu bergantung pada keputusan PMR kamu nnt..PMR ok hadiah ok..PMR tak ok hadiah KO.....




25 geng komen :

:: Mrs.Eady :: said...

Happy Birthday Afifah Izzati :)

Eye_nee said...

Mrs. Eady..
Tq sis....

makchaq said...

Selamat hari jadi Afifah Izzati.. ingat pesan mak tu...
Nak pegi mana sorang2 pegang pasport tu..

Eye_nee said...

Makchaq..
Timakasih Makchaq....Kat airport Vietnam tu makchaq...bukan dia sorang2..satu family pegi..bulan 12 thn lepas....

Cikgu Ma said...

happy birthday afifah..moga cemerlang...=)

Eye_nee said...

Cikgu Ma..
Teriiimaakasihh Cikgu Ma...heheh...

pena rozie said...

Eppy birthday afifah....

ieda said...

eppy bday kakak !
dgr pesanan mak .. syurga buatmu kelak ..
jaga diri dan peribadi , insyaallah doa bahagia dari mak dan ayah sehingga ke hujung nyawa .. aminn

x menahan ngan ayat last akak .. ekeke jaga2 kakak2 nanti adiah KO ekeke ;)

shameel Iskandar said...

Sanah Helwah buat Afifah Izzati.Moga jadi anak yg baik.. Nak melancong ke mana bawa pasport tu..

NM02 said...

selamat ulangtahun kelahoran afifah izzati. moga jadi anak yang solehah, pelajar yang cemerlang, insan yang berguna kepada bangsa dan negara juga insan yang sentiasa menurut perintaNya. amin

Kakzakie said...

Selamat ulangthaun kelahiran yg ke 15 Izzati. Sama macam nama anak auntie tau depan je tak sama:)

Moga terus mendapat limpahan rahmat dan keberkatan di dunia dan akhirat.

ainnoraini said...

Happy Birthday Afifah Izzati
semoga jadi anak solehah...aminnn...

Rinna said...

Epy belated besday Izzati.. Moga menjadi anak yg solehah..dan dpt menjaga mak dan ayah.. Insyallah..

wahida said...

hepi beday afifah izzati...

semoga panjang umur, murah rezeki dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

__✿HARISA✿__ said...

Assalamualaikum, tuan owner , saya nk mintak izin tumpang promote sikit ya. Inginkan kulit yang mulus dan gebu? Boleh lawat blog saya! Sempena harga promosi masih berlangsung, cepat2 dapatkannya! Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra :)http://qistinaharisa.blogspot.com/

atuk said...

Assalamualaikum Eye

selamat hari jadi Afifah Izzati

saya aminkan doa2 drp seorang ibu

Salam Maulidur Rasul

Dee said...

happy birthday izzati..

saya pun turut aminkan doa akak...

Kakzakie said...

Kakak dtg menjenguk rumah Eye_nee.
Moga semuanya sihat sejahtera.

Hanis Azla said...

Salam kak eyenee..

Selamat panjang umur buat si manis afifah izzati.. semoga cemerlang dalam pmr nanti, insyaAllah..

ieda immi said...

eppy bday afifah !
semoga segala harapan dan curahan kasih saya mak dan ayah menjadi kenyataan dan berbaloi ..
insyaallah .. akak ! saya doakan afifah dpt jadi seperti yg akak harapkan ;) aminnn

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

salam tuan belog... huhuh lama tak kesini....

untung la anak2 sekarang nih.... bila ulang tahun hari lahir.... dapat aje hadiah..... dapat ucapan bagai.....

zaman pakcik dolu.... jangan kata hadiah... ulang tahun xpernah ingat... sedar2 je dah tua... huhuhuuh

Hantu Kak Limah said...

salam gangs..
ni pe kes ...dh lame benor yemty...yemty ...yemty ni....
hukhukhuk....kasi curah darah skit ...ayat penyata pun jadik la..hahahahha....

windu ngan puisi shahdu lu....

ainnoraini said...

semoga jd anak yg solehah...manis orgnye yee...comeyy..

anitadiana said...

salam..lama tak singgah sini....happy besday kak izati..semoga menjadi anak yg solehah......sama besday dengan baby unti lah 18/1- tahun depan boleh..sambut sama-sama

Wak Gelas™ said...

dah besar anak mak yee..,ehHHe